Survivor 2020 22. Bölüm İzle!

Survivor 2020 22. Bölüm İzle!
Heyecan dolu yarışma programı Survivor 22. bölümüyle bu akşam Tv8'de. Kıyasıya rekabete sahne olan Survivor 22. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Survivor 2020 22. Bölüm İzle! Heycan dolu mücadelelere sahne olan Survivor yarışması, her bölümde aksiyon dolu sahnelerle ekranlarınıza geliyor. Heyecan ve rekbet dolu yarışma bu akşam 22. bölümüyle saat 20:00'da Tv8'de yayınlanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler'in kıyasıya yarışına sahne olan Survivor dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelecek. Dominik Cumhuriyet'indeki özel alanda çekimleri yapılan fenomen yarışma Survivor 21. bölüm izlemek için sizlere sunduğumuz aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

Survivor 2020 22. Bölümde Neler Olacak?

Survivor 2020 22. Bölüm İzle! Acun Medya tarafından sunulan  ve çekimleri Dominik adasında devam eden, Ünlüler Gönüllüler takımı olarak iki takımın  kıyasıya rekabetin söz konu aldığı yarışmada, 17 Mart Salı akşamı 22. Bölüm yayınlanacak. Bu akşam yayınlanacak Survivor 2020 22. Bölümde yine bir iletişim oyunu olacak. Üstelik ardından birde Ödül oyunu yapılacak. Ailelerine bir ses yakın olabilmek için canla başla mücadele eden takımlarda ailelerin seslerini duyma için çabalıyor.  Bu akşam ki bölümde bir eleme konseyi de oluşturulacak. Gönüllüler takımından Cemal Can'ın aday olduğu eleme bölümünde, bugün elemeye çıkacak iki isim daha belli olacak. Gönüllüler takımından bir kişinin adaya veda edeceği bölümde elenen isim kim olacak? 

Survivor 2020 Yarışmacıları

Acun Medya tarfından Türkiye'ye uyarlanarak projelendirilen yarışma Survivor, uzun yıllardır izleyicilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor. Dominik Cumhuriyeti'nde oluşturulan özel alanda çekilen yarışmada yarışmacılar doğal ortamda açlık ve modern dünyaya özlemle mücadele ediyor.  Fiziksel ve ruhsal olarak büyük bir motivasyon gerektiren yarışmaya gönüllü katılım sağlanıyor. Survivor 2020'de Ünlüler ve Gönüllüler şeklinde isimlendirilen iki takım yarışıyor. Grup olarak ve bireysel olarak zorlu süreçler yaşayan yarışmacılar, hazırlanan zorlu parkurlarla hayatta kalma mücadelesi veriyor. Her hafta elenenlerin olduğu yarışmada yer alan isimleri ise şöyle;

Ünlüler: Mert Öcal, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Derya Can Göçen, ElifYıldırım Gören, Ersin Korkut, Parviz Abdullayev

Gönüllüler: İrem Akın, Gizem Birdal, Yunus Emre Özden, Aşkım Burçe Tunay, Berkan Karabulut, Cemal Can

Türkiyenin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2020 22. Bölüm ile bu akşam saat 20:00'de TV8'de. Survivor 2020 22. Bölüm tek parça izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler. . . 

17-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar