Survivor 2020 5. Bölüm izle

Survivor 2020 5. Bölüm izle
Survivor 2020 5. bölüm izle! TV8'in en çok izlenen yarışma programı Survivor yeni bölümüyle yayınlandı. Survivor 5. bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2020 5. Bölüm izle! TV8 ekranının en çok izlenen, Türkiye'nin en zorlu yarışma programı Survivor 22 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmaya Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin sakatlıkları nedeniyle veda ederken Erman Altıkardeş ve İrem Akın iki yarışmacının yerine katılan isim olmuştu. Peki Survivor'da bugün neler oldu? Survivor 2020 5. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

SURVİVOR 5. BÖLÜM İZLE

Televizyon ekranlarının en zorlu, tv8'in ise en çok izlenen yarışma programı Survivor 22 Şubat Cumartesi günü 5. yeni bölümüyle ekrana geldi. Yarışmanın ilk haftasında ünlüler takımında Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin sakatlıkları nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalırken, Gönüllüler takımında da ilk elenen isim Makbule Karabudak olmuştu. Survivor son bölümü izlemek için TV8 kanalının resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya aşağıdaki bağlantı üzerinden kanalın canlı yayınına ve yeni bölümüne ulaşabilirsiniz.

Survivor 5. bölüm izle

SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Yeni sezonuyla Pazartesi, Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri tv8 ekranında yayınlanan Survivor yeni sezonunun ilk haftasında bir çok yeni gelişmeye ev sahipliği yaptı.

Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında büyük rekabetin gerçekleştiği yeni sezonda ünlüler takımında Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin sakatlıkları nedeniyle yarışmaya üzücü bir şekilde veda etmek zorunda kaldı. İki isim yerine hızla transferler gerçekleşirken Pektaş'ın yerine Erman Altıkardeş, İvegin'in yerine ise İrem Akın ünlüler takımına katılan isim oldu.

İlk eleme oyununu kaybeden gönüllüler takımında ise yarışmacıların oylamasıyla ilk eleme adayı olarak belirlenen isim Fatma olmuştu. Yeni sezonda her hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takımda en çok SMS'i alan iki yarışmacı ikinci ve üçüncü adayını belirleyecek. Yarışmanın ilk haftasında ise en çok SMS alan iki isim Cemal Can Cansever ve Ceyhun olmuştu. Cemal, Evrim'i, Ceyhun ise Makbule'yi eleme potasına gönderdi. SMS oylamasında en az oyu alan Makbule yarışmaya veda eden isim oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA KİMLER VAR?

Mert Öcal; 29 Eylül 1982 doğumlu (Oyuncu)
Aycan Yanaç; 21 Kasım 1998 doğumlu. (Futbolcu)
Barış Murat Yağcı; 1991 doğumlu (Oyuncu)
Derya Can; 12 Ekim 1979 doğumlu (Milli Sporcu)
Elif Yıldırım Gören; 14 Şubat 1990 doğumlu (Koşucu)
Erman Altıkardeş; 22 Şubat 1996 doğumlu (Futbolcu)
Ersin Korkut; 8 Kasım 1977 doğumlu (Oyuncu)
İrem Akın; 21 yaşında (Kick Bokscu)
Parviz Abdullayev; 5 Ocak 1986 doğumlu (Kick Bokscu)
Sercan Yıldırım; 5 Nisan 1990 doğumlu (Futbolcu)
Tuğba Melis Türk; 7 Eylül 1990 doğumlu (Model)

22-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar