Survivor 2020 Başlama Tarihi Belli Oldu. Kadroda Sürpriz İsimler Var!

Survivor 2020 Başlama Tarihi Belli Oldu. Kadroda Sürpriz İsimler Var!
Survivor'ın merakla beklenen 2020 sezonunun tarihler belli oldu. Üstelik kadro yavaş yavaş netleşirken İki ismin adı açıklandı!

Acun Ilıcalı'nın TV8 aracılığı ile yayınladığı Survivor serisinin bu yıl 2020 sezonu yayınlanacak! Survivor 2020'nin yeni sezon tarihleri belli olmaya başladı. Üstelik bu yıl Ünlüler- Gönüllüler yapılacak. Survivor 2020'ye gidecek adayların ikisinin isimleri netleşti. İşet merakla beklenen Survivor 2020 tarihi ve kadroya dahil olan isimler. Detaylar haberimizde!

Acun Medya tarafından 2005 yılından bu yana devam eden Survivor serisi bu yıl 15. sezonu ile yeniden ekranlarda olacak. Her yıl olduğu gibi bu yılda Şubat 2020'de TV8 ekranlarında olacak. bu yılda Ünlüler ve Gönüllüler adı altında iki takım ve iki ada grubu oluşturacağı söylenmekte. Yarışmanın heyecanla beklenen yarışmacı kadrosunun ilk iki ismi netleşti.

BKM mutfak ile ünlenen Ersin Korkut ve Survivor'un eski kadrosundan Kanal D'nin arka sokaklar dizisinde bir dönem rol alan Uğur Pektaş netleşen isimler arasında. Yakın zamanda tüm isimlerin açıklanmasını temenni ederek, Yarışmanın başlamasını sabırsızlıkla bekleyen fanlara yakın zamanda açıklayacağız. 

Survivor Ersin Korkut Kimdir?  

1977 yılında dünyaya gelen Ersin Korkut, Hakkari doğumludur. İlk ve ortaokulu Hakkaride tamamlamış ardından bir dönem Hakkari'de taksi şöförlüğü yapmıştır. Daha iyi bir iş bulmak adına İstanbula göç etmiş ancak kafasına yatan iş bulamauştır. Gazete ilanı ile bir pizzacıda bulaşıkcı olarak çalışmaya başlamış daha sonra teyzesinin oğlu olan Yılmaz Erdoğan'ın Bir Demet Tiyatro'da sahne arkasında yardımcısı olarak çalışmıştır. Küçükde bir rol almış ve yeteneğiyle öne çıkmıştır. 

Şafak Sezer ile Kutsal Damacana'da, Bana Bir Şeyhler oluyor, Neşeli Hayat gibi yapımlarda rol almış fakat BKM mutfak'da Kanal D aracılığı ile tanınmış ve sevilmiştir. 

Survivor Uğur Pektaş Kimdir?

1979 yılında İstanbulda dünyay gelen Uğur Pektaş bölünmüş bir ailede büyümüştür. İlk ve orta öğrenimini İstanbulda tamamlamış Üniversiteyi ise Kocaeli Üniversitesinde Otelcilik bölümünde tamamlamıştır.  Bira firmasında çalışmış ve bir dönem babası ile otomotiv firması çalıştırmıştır. 2005 yılında Survivor yarışmasına katılmış ve birinci olarak tamamlamıştır. Hemen Ardından Arka Sokaklar dizisinde rol almış ve rol arkadaşı Gamze Özçelik ile evlenmiştir. Kısa bir dönem evli kalan Uğur Pektaş bir çok film ve dizi projesinde bulunmuştur. Şimdilerde ise Survivor 2020'ye hazırlanıyor. 

 

 

 

07-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar