Survivor 2020 Erman Altıkardeş kimdir?

Survivor 2020 Erman Altıkardeş kimdir?
Survivor 2020 Erman Altıkardeş kimdir? Survivor 2020'ye yeni dahil olan yarışmacılardan biri olan Erman Altıkardeş'i yakından tanıyalım.

Survivor 2020 Erman Altıkardeş kimdir? Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, geçtiğimiz hafta yeni sezonuyla ekrana gelmeye başladı. Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin'de bir takım sağlık sorunları baş gösterdi. İki ünlü isim yarışmaya devam edemeyecek duruma gelince, iki ismin yerine Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'e 2 yeni yarışmacı dahil oldu. Bu yarışmacılardan biri de Erman Altıkardeş oldu. Dilerseniz Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler'in yeni yarışmacısı Erman Altıkardeş'i biraz yakından tanıyalım. Erman Altıkardeş kimdir? Hangi tarihte doğdu? Kaç yaşında? Hangi mesleği yapıyor?

Türkiye'de yayınlanan ilk Survivor'ın şampiyonu olan Uğur Pektaş, yaşadığı sakatlığın ardından adaya veda etmek zorunda kaldı. Bu isim yerine apar topar Erman Altıkardeş getirildi. İşte yeni yarışmacının hayatından kesitler;

Survivor 2020 Erman Altıkardeş kimdir?

Erman Altıkardeş, 22 Şubat 1996 tarihinde dünyaya geldi. Balkan göçmeni bir ailenin oğlu olan Erman Altıkardeş, küçük yaşında İzmir'in Altay takımının altyapısında forma giymeye başladı. Kaleci mevkisinde görev yapan Erman Altıkardeş, Özçamdibispor, Altay ve Ekol Göz Menemenspor gibi takımlarda forma giydikten sonra erken yaşta futbolu bıraktı. Nevvar Salih İşgöre Lisesi mezunu olan Erman Altınkardeş, Yaşar Üniversitesi Lojistik bölümünden mezun oldu.

Yeni yarışmacının Instagram profiline baktığımızda, Erman Altıkardeş'in sportif bir yaşam sürdüğünü görebiliyoruz. Altıkardeş, sık sık yaptığı sporu takipçileriyle paylaşıyor. Erman Altıkardeş, yeni bölümde Survivor 2020 Ünlüler takımına katılacak.

Diğer yeni yarışmacı ise İrem Akın oldu

Ünlüler takımında sakatlık yaşayan tek yarışmacı Uğur Pektaş değildi. Uğur Pektaş'ın yanı sıra emekli milli basketbolcu Şaziye İvegin de sağlık sorunları yaşadığı için henüz bir hafta geçmiş olmasına karşın adaya veda etmek durumunda kaldı. Şaziye İvegin yerine yarışmaya İrem Akın dahil oldu. İrem Akın da Şaziye İvegin gibi bir sporcu. İrem Akın, kick boks sporu ile uğraşıyor. İrem Akın, 2013 yılında Avrupa Kick Boks Şampiyonası'na katılmış ve Avrupa şampiyonu olmuştur.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler, Pazartesi Salı, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri TV 8 ekranlarından izleyicisine ulaşıyor. Her Salı günü ise bir yarışmacı bu zorlu yarışmaya ve ada yaşantısına veda ediyor.

22-02-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar