Survivor 2020 ne zaman başlayacak?

Survivor 2020 ne zaman başlayacak?
Televizyon dünyasının en heyecanlı yetene yarışması SSurvivor'un yeni sezonu ne zaman başlayacak? Survivor 2020'nin başlangıç tarihi belli oldu mu?

Acun Ilıcalı'nın Türk televizyonları ile buluuşturduğu Survivor 2020 yarışması ne zaman başlayacak? Yeni formatı ve yeni sezonu ekranlara damga vurmaya hazırlanan Survivor 2020'nin yayın tarihi belli oldu mu? Survivor 2020 kadrosun da kimler olacak? Survivor 2020'ye dair detayları sizler için araştırdık...

TV8 ekranlarının vazgeçilmez ve reyting rekorları kıran yarışması Survivor 2020 için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon Türkiye – Yunanistan mücadelesine ev sahipliği eden Survivor’da bu sezon neler yaşanayacağı merak konusu oldu. Türkiye - Yunanistan olarak başlayan yarışma sonlara doğru Siyah - Beyaz takım olarak değiştirilmişti. Her sezon yepyeni farklılıklarla ekranlara gelen Survivor yarışması her sene olduğu gibi bu senede reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor. Türkiye – Yunanistan formatı pek tutulmayan yarışma yeni sezonunda diğer sezonlar olduğu gibi bu sezonda da Ünlüler - Gönüller formatına geri dönecek. Survivor 2020 yeni sezonu için tüm hazırlıklarına yavaş yavaş başlayan yapım şirketinin heyecanı son noktada. Peki Survivor 2020 ne zaman başlayacak? Survivor 2020 yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu? Yeni sezon Survivor 2020 kadrosunda hangi isimler yer alacak? Yeni sezon Ünlüler - Gönüllüler takımlarında tanıdık isimler yer alacak? Acun Ilıcalı yeni sezonda Survivor 2020 için hangi isimlerle görüşme sağladı? İşte detaylar..

Survivor 2020 ne zaman başlayacak?

Geçen sezon yayınlanan Survivor Türkiye - Yunanistan, 2 Şubat 2019 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Yenş sezonu merakla beklenen Survivor 2020'nin başlangıç tarihi için TV8 ve Acun Ilıcalı'dan henüz resmi ve net bir açıklama gelmedi. Her sezon olduğu gibi bu sezonda yayınlanacak olan Survivor 2020'nin yeni yılın Şubat ayının ortalarında başlaması bekleniyor. 

Survivor 2020 formatı nasıl olacak?

2019 sezonunda ilk Türkiye - Yunanistan formatlı olarak başlayan Survivor'da format değişikliği meydana gelmişti. Siyah Beyaz takım olarak devam eden Survivor'da bu sezon Ünlüler Gönüllüler mücadelesi nefes kesecek. Survivor 2020’nin ilk yarışmacısı Ersin Korkut oldu ve ünlü oyuncu Ünlüler takımında yarışacak. Her iki takımın da nefes kesen mücadelelere imza atacak.

09-10-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar