Survivor 2020’de Aşk Sürprizi!

Survivor 2020’de Aşk Sürprizi!
Survivor 2020 adasında neler oluyor? Daha öncede aşk yaşandığı iddiaları olan Survivor 2020’de bir aşk iddiası daha ortaya atıldı. İşte detaylar!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve seyircinin beğenerek takip ettiği yarışma programlarından Survivor 2020 gün geçmiyor ki yeni bir gelişmeyle gündeme gelmesin. Tartışma, kavga, isyan, diskalifiye derken şimdi de aşk iddiaları yankılanıyor adadan. Daha önce gönüllüler takımında yarışan Yasin ile Evrim arasında da aşk iddiaları çıkmış ancak konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış ve olay ortada kalmıştı. Tabi ki böyle bir aşk varsa sonunda mutlaka ortaya çıkacaktır. Şimdi de yine bir aşk söylentisi Survivor’un çekildiği adadan evimize geldi. Ünlüler takımında yarışan bir adayla Gönüllüler takımında yarışan bir aday arasında aşk söylentileri tüm ada da oldu gibi ülkemizde de gündemin ilk konularından biri oldu. Peki, aralarında aşk dedikoduları çıkan ve herkesin merakla bu olayın gerçek olup olmadığını araştırmaya başladığı bu aşk hangi iki yarışmacı arasında yaşanıyor. İşte detaylar!

Survivor Sercan ve Survivor Nisa Aşk mı Yaşıyor?

Survivor adasında sürpriz bir aşk iddiası gündeme bir anda bomba gibi düştü. Herkesin koronavirüs sebebiyle iyice bunaldığı bu günlerde gündem Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020’de yaşanan aşk iddialarıyla bir anda değişti. Ünlüler takımında yer alan eski futbolcu Sercan Yıldırım ile Gönüllüler takımında yer alan Nisa Bölükbaşı’nın aralarında aşk olduğu iddiaları gündemin zirvesine oturdu. Geçtiğimiz haftalarda Ünlüler takımında yer alan Sercan Yıldırım arkadaşı Barış Murat Yağcı ile tartışmış ve onun “sırrını karşı takım ile paylaştığını” iddia ederek kavga etmişti. Seyirciler arasında bu sırrın ne olduğu uzun bir süre merak konusu olmuştu. İddialara göre Sercan’ın bu sırrının gönüllüler takımında yer alan Nisa’dan hoşlanmasıydı. Gündemi sarsan ve hemen herkesin konuşmaya başladığı bu iddia bir anda sosyal medyada geniş yer buldu.

Ada’da Neler Oluyor?

Survivor 2020 bu sezon hiç olmadığı kadar aşk dedikoduları ve iddialarıyla gündeme geliyor. Daha önce gönüllüler takımında yer alan Yasin ile Evrim arasında aşk iddiaları ortaya atılmış ancak konunun içeriği tam olarak aydınlanamamıştı. Daha sonra yine gönüllüler takımında yer alan ve Sercan Yıldırım’la da aşk iddiası ortaya atılan Nisa Bölükbaşı ile Tayfur Erdoğan arasında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. Şimdi yine Nisa Bölükbaşı ile Ünlüler takımında yer alan Sercan Yıldırım arasında aşk iddiaları gündeme geldi. Nisa’nın kiminle aşk yaşadığı ise tam olarak aydınlanmadı. Ancak Sercan’ın yayınlanacak bölümde Nisa için yaptığı jest ve Nisa için “Nisa’ya kıyamıyorum, o yesin” sözleri ikili arasında bir şeyler olduğu iddialarını güçlendirirken, yine Sercan’ın bardağında “S” ve “N” harflerinin olması da dikkatlerden kaçmadı. Gelişmeleri sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

08-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar