Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi!

Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi!
Fenomen dizisi Kurtlar Vadisi oyuncuları bazen sağlık sorunlarıyla hayranlarını korkutuyor. Mafya dizisi olarak ünlenen Kurtlar Vadisinde rol alan hangi oyuncu kalp krizi geçirdi?

Bir zamanların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi oyuncuları zaman zaman sağlık sorunlarıyla hayranlarını korkutuyor. Türkiye'nin en ünlü mafya dizisi olarak tarihe geçen Kurtlar Vadisinde rol alan hangi oyuncu kalp krizi geçirdi. Kurtlar Vadisi fanatiklerinin yüreklerini ağza getiren gelişmede kalp krizi geçiren ünlü oyuncu kim ve sağlık durumu nasıl?

Ünlü oyuncu kalp krizi geçirdi!

Yayınlandığı 2000’li yıllarda herkesi ekran başına kilitleyen, sanki salgın varmış gibi sokakları boşaltan fenomen dizi Kurtlar Vadisi oyuncuları birer birer aramızdan ayrılırken geride kalanlar da sağlık sorunlarıyla dizi fanatiklerini endişelendiriyor. Gündeme bomba gibi düşen kötü haber bu sefer Kurtlar Vadisi’nde Adsız karakterini oynayan Beyti Engin’den geldi. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncu Beyti Engin, kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Neyse ki korkulan olmadı ve iyileşerek taburcu olan ünlü oyuncu kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Kısa açıklamada Beyti Engin, Kurtlar Vadisi fanatiklerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Herkese Teşekkür Ederim

Kurtlar Vadisi’nde oynadığı Adsız karakteriyle küçük büyük herkesin gönlünde taht kuran usta oyuncu Beyti Engin kalp krizi geçirdi. Derhal hastaneye kaldırılarak cerrahi işleme tabi tutulan Engin yürekleri ağza getirdi. Neyse ki krizi atlatan ve taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilen Beyti Engin, sağlık durumunun iyi olduğunu Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı. Canlitv olarak geçmiş olsun dilediğimiz Engin’in paylaşımını aynen yayınlıyoruz. "Bir kalp krizi ve üç stent ile kaldığımız yerden devam. Arayan, soran, yazan herkese teşekkür ederim"

Beyti Engin kimdir?

1981 Çanakkale doğumlu Beyti Engin, tiyatro, sinema oyuncusu ve seslendirme sanatçısı olarak görev yapan çok yönlü sanatçılarımızdan birisidir. Edirne Halk Eğitim Merkezi’nde tiyatro kursunda eğitim alırken Edirne Sanat Tiyatrosu’nda oyunculuğa başlayan Beyti Engin hayallerini gerçekleştirmek için 18 yaşında İstanbul’a taşındı. Dialog’dan oyunculuk eğitimi alan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu. Yaklaşık 20 yıldır içinde bulunduğu sanat camiasında çok yönlülüğüyle tanınan Beyti Engin, Ulan İstanbul dizisinde Hayati karakteriyle şöhret oldu. Ona asıl şöhreti getiren yapım ise Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Adsız karakteri oldu.

Rol aldığı diziler

Şubat

Avrupa Yakası

Geniş Aile

Deli Saraylı

Keşanlı Ali Destanı

Beni Böyle Sev

Kayıp

Sinema filmleri

Şeytan Tüyü

Küçük Esnaf

8 Saniye

Eyyvah Eyvah

Osmanlı Cumhuriyeti

Alemde Bir Gece

Çetin Ceviz 2

09-04-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar