Kıvanç Tatlıtuğ çukura mı geliyor?

Kıvanç Tatlıtuğ çukura mı geliyor?
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ortaya atılan iddia çok konuşulacak. Kıvanç Tatlıtuğ, fenomen dizi Çukur'un kadrosuna mı katıldı?

Koronavirüs şüphesi ile hastanede müşaade altında tutulan ve test sonuçlarının negatif çıkmasıyla evine gönderilen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini çok korkutmuştu. Kemerburgaz'daki evinde eşiyle birlikte izole olan Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. Tatlıtuğ'un fenomen dizi Çukur'da yer alacağı iddiası Çukur izleyenlerini heyecanlandırdı. Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Çukur'la aynı yapım şirketine ait Çarpışma dizisinde rol almıştı. Türkiye'nin en kaliteli dizilerinin yapımcısı olan Ay Yapım Çukur dizisini de projelendiren yapım şirketi. Çarpışma dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'la çalışan Ay Yapım'ın Tatlıtuğ'u Çukur dizisine dahil edeceği dizi kulislerinde konuşulanlardan.

Kıvanç Yamaç'a rakip mi olacak?

Son dönemlerde yoğun talep olan mahalle dizileri içerisinde Çukur oldukça istikrarlı ve bol reytingli bir proje. Show Tv'de yayınlanan Çukur'un başrol oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Koçak Köstendil gibi oyuncular var. Çukur sık sık kadrosuna yeni katılan oyucularla gündeme geliyor. Çukur'a en son Azer karakteriyle Cihangir Ceyhan ve Çağatay Erdenet karakteriyle Nejat İşler, Arık Böke Erdenet karakteriyle ise Barış Arduç dahil olmuştu. Kıvanç Tatlıtuğ'un ise dizide Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç'a karşı mücadele veren Arık Böke'ye yardım edeceği belirtildi.

Çukur kadrosunu genişletiyor

Show Tv'de yayınlanan iddialı dizi Çukur kadrosuna başarılı ve sevilen oyuncuları dahil ederek sezondaki iddiasını sürdürüyor. Dizi sektöründe oldukça tutulan ve aranan yüzlerden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ'un Çukur'a gitmesi reytinglerdeki başarısına başarı katacaktır. Ünlü oyuncu Tatlıtuğ, geçen günlerde eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile evinde izole halde iken hastalandı. Hastaneye giden Tatlıtuğ, koronavirüs şüphesiyle müşaade altında tutuldu. Tatlıtuğ hastaneden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada zatüre başlangıcı teşhisi konduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtmişti. Ünlü oyuncunu koronavirüs testinin de negatif çıktığı belirtildi.

Çukur'un konusu ne?

Fenomen dizide İstanbul'un en belalı mahallesi olan Çukur'da yaşayan ve mahalleyi yöneten Koçova ailesinin uyuşturucu satıcılarını mahalleye sokmaması ve bu uğurda verdikleri zorlu mücadele konu ediniyor. Koçova ailesinin çocuğu Yamaç ile Sena'nın ise aşkı bu mahallede yaşananlarla bambaşka bir boyuta taşınıyor.

07-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar