Survivor 2021 55. Bölüm İzle

Survivor 2021 55. Bölüm İzle
25 Mart Perşembe akşamı 55. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 55. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 55. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 25 Mart Perşembe günü yayınlanacak Survivor 2021 55. bölüm ile yanıp tutuşacak. Artık birleşme partisine günler kala ortamın ve sinirlerin kat be kat gerildiği rakip adalarda durumlar ne?

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz bölüme ev sahipliği yapan 54. bölüm 23 Mart salı akşamı yayınlandı.   54. bölümde, bir iletişim birde sembol oyunu oynandı. İki takımında kıyasıya mücadele ettiği yarışmada sembol oyununu kızlar takımından Aleyna ve erkekler takımından ise Sergen kazandı. İlayda ve Sergen takımlarından kendileri dahil 4 kişilik gruplar halinde menemen ve ekmek ödülüne sahip oldular. 

İletişim oyunu ünlüler takımı kazandı. İlk kez aileleri ile iletişim kurudlar. Salı geceleri yapılan eleme konseyi gerçekleştirildi. Yarışmada haftanın eleme adayları olan, Gonca, Hanzede ve Aleyna Çalışkan'ın isimlerinin arasına Ayşe ve Batuhan'ın isimleri de eklendi. Bu ismi geçnlerin arasından en az oyu alarak adaya veda eden isim Gonca oldu. 

Survivor 2021 54. Bölümde Neler Olacak? 

Bu akşam yayınlanacak Survivor 2021 55. bölüme salı akşamı gerçekleşen konseyde adıanın çağrı tarafından söylenmesi üzerine Batuhan ve Çağrı arasında büyük bir gerginlik yaşanıyor. Çağrı iyi niyeti ile en fazla oy alarak gitmiyeceğinden emin olan Batuhan'ın adını söylediğini dile getirirken, Batuhan bunu adına oynanmış planlı bir oyun olduğunu düşünmekte. 

Diğer tarafta bu akşam birleşme partisinden önce son ödül oyunu oynanacak. Yarışma parkuru zorlu bir etaptan oluşuyor. Yarışmacıların bu ödül için enerjilerini son damlasına kadar harcayacakları belli. Ancak kazanan takımın ödülü takdire şayan olacak. Bu yarışma gerçekleşirken ise Kırmızı takımda Batuhan cephesinde yine bir tartışma söz konusu. Melis ile aralarında geçen bu gerginlik yapımcı ve Sunucu Acun Ilıcalı tarafından nasıl karşılanacak? 

25-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar