Kırmızı Oda’nın Yeni Hikayesi Ve Oyuncuları 26 Mart Cuma Akşamı Tv 8’de

Kırmızı Oda’nın Yeni Hikayesi Ve Oyuncuları 26 Mart Cuma Akşamı Tv 8’de
Tv 8 ekranlarının Cuma akşamları ekrana gelen başarılı dizisi Kırmızı Oda’da bu hafta yeni bir hikaye başlıyor ve yeni oyuncular geliyor.

Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Kırmızı Oda 26 Mart Cuma akşamı yine nefesleri kesecek heyecanlı ve dramatik bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından televizyona uyarlanan ve başrollerinde Binnur kaya, Burak Sevinç ve Tülin Özen’in rol aldı dizi her hafta hikayeye göre aldığı konuk oyuncularla da adından sıkça söz ettiriyor. Dizi her hafta seyirciyi ekrana kilitlerken aldığı reytinglerle de bu sezonun flaş yapımları arasında yer alıyor. Dramatik ve gerilimli hikayeleri ile seyirciyi ekrana kilitleyen dizinin son yayınlanan bölümünde iki hikaye birden final yapmış ve bu hikayelerin kahramanları da diziye veda etmişti. Özellikle Kumru’nun hikayesi biterken Kumru’yu canlandıran başarılı oyuncu Aslıhan Gürbüz’ün diziye veda etmesi seyirciyi üzmüştü. 26 Mart akşamı ise dizi yeni bir hikaye ve yeni oyuncularla ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Yiğit Özşener ve Esra Ronabahar Kırmızı Oda’da

Tv 8 ekranlarında bu sezon başlayan ve sezonun başarılı dizilerinden biri olan Kırmızı Oda 26 Mart akşamı yayınlanacak 30. Bölümü ile seyirci karşsına çıkıyor. Dizinin 30. Bölümlünde yeni bir hikaye başlarken bu hikayede iki başarılı oyuncu rol alacak. Hikayede evli bir çifti canlandıracak olan Zafer (Yiğit Özşener) ile Nihal (Esra Ronabahar) çifti Nihal’in zamansız bayılmaları sebebiyle Doktor Hanım’a başvururlar. Mutlu bir evlilikleri olduğunu söyleselerde Zafer’in evlilikleri ile ilgili tespitleri Doktor hanım’ı şaşırtır. Doktor Hanım Nihal’in zamansız ve yersiz bayılmalarının arkasında neler olduğunu bulmaya çalışırken seyirci de bu çiftin hikayesi üzerinden yine gerilimli ve etkileyici bir hikayeyi izlemeye başlayacak. İki başarılı oyuncu olan Yiğit Özşener ve Esra Ronabahar’ın konuk olacağı Kırmızı Oda yarın akşam seyirciyle buluşuyor.

Yiğit Özşener Kimdir?

Kırmızı Oda’da Zafer karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu Yiğit Özşener 6 Nisan 1972 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Yiğit Özşener ilk orta ve lise eğitimlerinin ardından Yıldız Teknik Üniversitesinde Haberleşme alanında eğitim almış ancak mesleğini yapmamış bunun yerine oyunculuğa yönelmiştir. Oyuncu bugüne kadar pek çok başarılı yapımda rol almıştır. Son olarak Ramo dizisinde Yavuz karakteriyle seyirci karşısına çıkan Yiğit Özşener aşaıdaki yapımlarda rol almıştır:

·         Ramo

·         Bozkır

·         Kayabedenler Kulübü Yolda

·         Cesur ve Güzel

·         Çanakkale Yüzyıllık Mühür

·         Galip Derviş

·         Son

·         Aşk Tesadüfleri Sever

·         Güneşi Gördüm

·         Ezel

·         Rüya Gibi

·         Estağfurullah Yokuşu

·         Unutma Beni

25-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar