Survivor 2021 58. Bölüm İzle

Survivor 2021 58. Bölüm İzle
29 Mart Pazartesi akşamı 58. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 58. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 54. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 28 Mart Pazartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 58. bölüm ile yanıp tutuşacak. Birleşme partisinin ardından bu akşam bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. 

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz haftasonu Dominik Cumhuriyetinde birleşme partisi yapıldı. Hafta sonunda gerçekleşen partide yarışmacılar, duş aldı, temiz kıyafetler giyerek nefis yemeklerin tadına bakdı. Tıka basa doyan yarışmacıların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İki gün süren partide, yarışmacıların sorulan sorulara anneleri ile verdikleri cevaplar karşılaştırıldı. Bu oyunun kazananı Poyraz oldu. Pazar gecesi yapılan şarkı yarışmasında kazanan Aleyna kalaycıoğlu oldu. Hemen ardından Jason konseri yapıldı ve CemalCan'ın yeni çıkardığı single ile dj performansı sergiledi.

Survivor 2021 58. Bölümde Neler Olacak? 

Survivor 2021.'in 58. Bölümünde önce bu yılın yarışmacıları ile geçtiğimiz yılların yarışmacıları anlat bakalım oynayacaklar. Cemal Can, Ardahan, Sercan, Mert, Evrim, Sema hepsi bir arada çok sevimli bir gece geçirecekler. Ardından ise bir dokunulmazlık oyunu oynanacak ve oyunu kaybeden takımdan bir yarışmacı yarın akşam adaya veda edecek. Ada konseyinde ise Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe'nin iki yakın arkadaş iken aralarından sızan suya değinecekler. 

29-03-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar