Survivor 2021 62. Bölüm İzle

Survivor 2021 62. Bölüm İzle
4 Nisan Pazar günü 62. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 62. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 62. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 3 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 62. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam dokunulmazlık oyunu oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Dün akşam Survivor 2021'in 61. bölümünde bir market oyunu oynandı. Oyunun kaznanaı geriden gelerek oyunu alan Gönüllüler oldu. çekişmeli ve zor bir oyunun ardından haftanın eleme adaylarını belielemek için bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu da Gönüllüler kazandı. Zaman ilerledikçe bribirleri ile aralarındaki sorunları çözmekte zorlanan her iki takımda Ada konseyinde eteklerinindeki taşları ortaya döktü. Ünlüler takımının kendi ralarında yaptıkları oylamada ise İsmail ve Doğan 3'er oy alarak haftanın ilk eleme adayları oldu. 

Survivor 2021 62. Bölümde Neler Olacak? 

Survivor Türkiye'nin bu akşam oynanacak 2021 62. Bölümünde bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak. Anacak dün akşam eleme konseyinde yaşanan gerginlik bugünki bölümde oyuna giderken Ünlüler takımının arasında yavaş yavaş boyut değiştirmeye başlıyor. Çğrı, İsmail Dğan ve Batuhan'ın karmaşa içinde birbirlerine seslerini yükselttikleri gecede Acun Ilıcalı'nın tepkisi ne olacak? 

Yarışmacılar Acun Ilıcalı sunumu ile dokunulmazlık için mücadele ettikleri çamur parkurunda bu kez iki takım olarak sözlü atışmaya giriyor. Dün akşam dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımından sonra bu gecenin kazananı kim olacak? Bu oyunun amacına yönelik hemen sonrsında Ada konseyi düzenlenecek. Yapılan konseyde hengi takımın kazanıp kaybettiği bilinmezken Çağrı ve Batu arasındaki gerginlik hızla büyüyerek devem ediyor. 

04-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar