Yeşilçam’ın Ünlü Oyuncusu Koronavirüs Nedeniyle Yoğun Bakıma Alındı

Yeşilçam’ın Ünlü Oyuncusu Koronavirüs Nedeniyle Yoğun Bakıma Alındı
Türk Sineması’nın ve televizyon dizilerinin usta isimlerinden, onlarca yapımda rol alan emektar oyuncu Muharrem Erdemir koronavirüs sebebiyle entübe edildi.

Koronavirüs yeni bir atakla yine artışa geçti. Günlük vaka artılı ve ölümlerin artması insanları yine bir tedirginliğe sürüklerken pek çok insan ne yazık ki bu hastalığın pençesine düşmüş durumda ve bu hastalığa karşı yaşam mücadelesi veriyor. Çok fazla ön planda olmayan ancak bugüne kadar onlarca değişik film ve dizide rol alan emektar oyunculardan Yeşilçam’ın ünlü ismi Muharrem Erdemir’in koronavirüse yakalandığı ve hastalın şiddetinin artması üzerine de hastaneye yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi. Ne yazık ki hastalığın oldukça ilerlediği öğrenilirken Muharrem Erdemir hastanede entübe edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen ünlü ismin yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Yeşilçam’ın Emektar İsmi Yoğun Bakımda

Türk Sineması’nın ana kadrosunun dışında kalan pek çok emektar oyuncunun adı ne yazık ki bilinmez. Seyirciler onları tanır ama adlarını bilmezler. Onlarda zaten öyle fazla paralar karşılında oynamazlar. Onlar daha çok gönül verdikleri için bu oyunculu sürdürürler. Bu isimlerden biri olan Muharrem Erdemir ne yazık ki bugünlerde zor anlar geçiriyor. Koronavirüse yakalanan emektar oyuncunun hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakım servisinde entübe edildiği öğrenildi. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Onur Akay Muharrem Erdemir ile ilgili olarak “çok değerli dostumuz, usta oyuncu Muharrem Erdemir 4 gün önce Bağcılar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Covid – 19 testi pozitif çıkan Muhararem Ağabey dün maalesef entübe edildi. Uzun süredir öksürük belirtisi varmış ama ailesi ile görüştüm ve doktora götürmeye ikna edememişler. Virüs akciğerlerini kaplamış ve akciğerlerde problem olduğu da ortaya çıkmış. Muharrem Ağabey maalesef yoğun bakımda uyutuluyor ve vücudu oksijen kabul etmiyor. Ne olur duanızı esirgemeyin” ifadelerini kullandı. Bizde emektar oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Muharrem Erdemir Kimdir?

Türk Sinemasının usta oyuncularından olan ve rol aldığı onlarca filmde başarılı bir performans ortaya koyan Muharrem Erdemir 10 Ekim 1964 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk orta eğitimden sonra oyunculuk mesleğini yapmaya başlayan usta isim bugüne kadar pek çok sinema filmi ve dizide rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır. Arka Sokaklar, Ferhat İle Şirin, Laz Kit, Şevkat Yerimdar, Avanak Dedektör, Kertenkele, Temel İle Dursun İstanbul’da, Akasya Durağı, Kurtlar Vadisi Pusu, Canım ailem, Zincirbozan, Beyza’nın kadınları, Aşk Oyunu, Ihlamurlar altında, Skandal.

04-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar