Survivor 2021 70. Bölüm İzle

Survivor 2021 70. Bölüm İzle
15 Nisan Perşembe günü 70. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 70. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 70. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 15 Nisan Perşembe günü yayınlanacak Survivor 2021 70. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 Son Bölümde Neler Yaşandı?

Survivor Türkiye'nin salı akşamı yayınlanan 69. bölümünde, İletişim ödüllü oyun oynandı. Geriden gelerek Ünlüler takımı oyunu kazandı. Oyun oynanırken, Ünlüler takımından MErve Aydın  parkurda talihsiz bir kaza yaşayarak burnuna aldığı darbe ile büyük bir kırık yaşadı. Hemen ambulas ile hastaneye kaldırılan Merve Aydın'ın son durumu hakkındaki güncel bilgilere bu akşam ki bölümde ulaşacağız. Birde hafta sonu yapılan konseyde isimleri çıkan yarışmacılar arasından en az oy alarak Hanzade adaya ve survivor 2021 hayallerine veda etti. 

Survivor 2021 70. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiye'nin bu akşam oynancak son bölümünde Btuhan, Aleyna Poyraz çekişmesi devam ederken bu gruba Aleyna ve Dora ikilisi de katılıyor. Yarışmacılar arasına süregelen bu gerginliğin ardından Acun Ilıcalı sunumu ile Ödül oyunu oynanacak. Ödül yarışmacıların yüzünü güldürürken , Parkurda iki takım arasındaki oyun anı bench kavgaları devam ediyor. 

Ardından oyun parkurunda Acun Ilıcalı Dora'nın alanda yiyecek temin ederken yakalandığını söylüyor. Daha önce bu durumu yaşayan yarışmacılar 3'er oyun ceza alırken, Dora'nın cezası ne olacak? 

15-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar