Survivor 2021 76. Bölüm İzle

Survivor 2021 76. Bölüm İzle
24 Nisan Cumartesi günü 76. Yeni bölümüyle ekrana gelen Survivor 2021 76. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 2021'in en çekişmeli gecelerinden biri olan 76. bölüm bu akşam saat 20:00'de Tv8 ekranlarında Domininkten bizlere ulaşacak. Zorlu şartlar ve açlık, ve barınma sıkıntısı gibi koşullarda hayatta kalmanın dışında birde kazanma tutkusu ile yanıp tutuşan iki takım 24 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak Survivor 2021 76. bölüm ile ortalık karışacak. Bu akşam Ödül oyunu ve ardından basketbol maçı oynanacak.

Saat 20:00'da Dominik Cumhuriyetinden evlerimize gelecek olan Survivor 2021'in son bölümünü canlı ve ful Hd kalitesinde izlemek için tüm detyalar ve canlı yayın linkine aşağıdaki butonu tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Survivor 2021 76. Bölümde Neler Olacak?

Survivor Türkiyenin bu akşam yeni bölümü ekranlarda olacak. Artık uzunca bir dönemi geride bırakan yarışma programında Elenmelerin dışında bu yıl hastalık nedeni ile veda eden yarışmacı sayısı da çok oldu. En son yayınlanan 75. bölümde ise dizlerinde gelişen sakatlık nedeniyle Ünlüler takımından Çağrı Atakan yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. 

Bu akşam ise Ünlüler ve Gönüllüler arasından bir yarışmacının daha elenmesi için bir dokunulmazlık oyunu oynanacak. Oyun anında iki takımında tansiyonunun yükseldiği görülüyor. Yapılan dokunulmazlık oyunnunda Melis sakatlanırken, Oyunun kazanının hangi takım olacağı merakla bekleniyor. 

Oyunun ardından yapılacak Ada konseyinde kaybeden takımdan biri ilk eleme adayı olarak belirlenecek.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar