Seda Sayan yüzüne ne olduğunu açıkladı

Seda Sayan yüzüne ne olduğunu açıkladı
Estetik operasyonlarıyla çok konuşulan ünlü sunucu Seda Sayan bir süredir yayına yüzünde bantla çıkıyordu. Seda Sayan, herkesin merak ettiği o ayrıntı hakkında konuştu.

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Seda Sayan yaptığı estetik dokunuşlarla sık sık gündeme geliyor. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta programının da sunucu olan Seda Sayan son günlerde yüzündeki bantla ekrana çıkıyordu. Seda Sayan seyircilerin merak ettiği bantla ilgili açıklama yaptı. Sevilen sunucu Sayan yaptırdığı estetik operasyonları saklamadığının altını çizerek neden programa bantla çıktığını açıkladı.

Seda Sayan'ın yüzündeki değişim herkesi şaşırttı

Gelinim Mutfakta programını yapan Seda Sayan'ın burun bölgesindeki farklılık herkesin dikkatini çekmişti. Seda Sayan'ı yüzünde bantla gören takipçileri ise tepkilerini sosyal medyadan dile getirmişti. Herkesin merak ettiği o operasyon günlerce sosyal medyada konuşuldu. Çok sayıda estetik operasyon yaptıran ve bunu da sevenlerinden gizlemeyen Seda Sayan'ın son görüntüsü herkesi çok şaşırttı. 58 yaşındaki güzel sanatçı Seda Sayan geçen yıl yaptırdığı 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmişti. Seda Sayan'ın programdaki yeni görüntüsüne sosyal medyadan yorum yağdı.

Seda Sayan'dan yüzündeki bantla ilgili açıklama

Ünlü şarkıcı ve programcı Seda Sayan herkesin çok merak ettiği o açıklamayı yaptı. Yaptırdığı operasyon sonrası ekrana gelen Sayan, yüzündeki bantı da çıkardı. Seda Sayan, dudak liftingi yaptırdığını söyleyerek neden programa bantla çıktığını da açıkladı. Instagram hesabından bir video yayınlayan Seda Sayan, "Dudak lift lif i yaptırdım şu an böyle ama her gün çekimim olduğu ve zaten yaptırdığım işlemleri saklamadığım için çekimlerimi bir hafta burnumun altındaki, Bant ile yaptım . Ekrandan görüntü alındığında acaiip çirkin götüntüler ortaya çıkıyor o görüntüleri kullanıp son hali bu diye verdiniz… son halimi izleyin diye paylaştım bu videoyu… beni merak etmeyin iyiyim yaaaa…" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın son görüntülerine de beğeni ve yorum yağdı. Ekranların sevilen ismi Seda Sayan'a sanatçı dostlarından da destek geldi. Ünlü sunucunun paylaşımının altına çok sayıda ünlü isim yorum yaptı ve beğenilerini dile getirdi.

24-04-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar