Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş Kırkpınar kararı!

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş Kırkpınar kararı!
Bir Kırkpınar başpehlivanı olarak ilk kez katıldığı Survivor 2021 yarışmasını kazanan 'Sarı Fırtına' lakaplı İsmail Balaban, hayranlarını üzecek bir karar aldı.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş Kırkpınar kararı hayranalrını üzdü. Sarı Fırtına lakaplı İsmail Balaban, ilk kez katıldığı Survivor 2021 Türkiye yarışmasında şampiyonluğa uzandı ve büyük ödülü kazandı. Hayranları Kırkpınar Başpehlivanlarından İsmail Balaban'ın neden 2021 yılındaki Kırkpınar güreşlerine katılmadığını merak ediyor. Şimdi detaylar

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'dan flaş Kırkpınar kararı!

Bir Kırkpınar başpehlivanı olarak ilk kez katıldığı Survivor 2021 yarışmasını kazanan 'Sarı Fırtına' lakaplı İsmail Balaban, hayranlarını üzecek bir karar aldı. Survivor şampiyonu İsmail  Balaban, 660. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılmayacağını açıkladı.

Kendimi formda hissetmiyorum

Katıldığı Survivor ile adını tüm dünyaya duyurmayı başaran İsmail Balaban, formsuz olduğu gerekçesiyle Kırkpınar güreşlerine bu yıl katılmayacağını açıkladı. Tüm enerjisini Survivor'da harcadığını söyleyen ünlü başpehlivan Survivor'da şampiyonluğa ulaştıktan sonra Türkiye'ye döndü ve dinlenmeye başladı. Ondan bir de kırkpınar Başpehlivanlığı bekleyen hayranalrı ise üzüntüden kahroldu.

Benim yerime ikiz kardeşim güreşecek

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 2013 ve 2017 başpehlivanı İsmail Balaban, Survivor’dan yeni geldiği için güreşelre hazırlanaamdı. Kendisini formsuz hisseden ünlü güreşçi bu yıl iyi bir seyirci olacağını açıkladı. Sarı Fırtına İsmail Balaban açıklamasında şu cümleleri kullandı: "Edirne benim kendimi bulduğum ve kendimi Türkiye’ye tanıttığım il, ata sporumuzun yağlı güreşimizin olimpiyatın merkezi burasıdır. Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri hepimiz için çok önemli. Sonuç olarak bizim tarihimiz, kültürümüz, geleneğimiz, göreneğimiz, örf ve adetimizdir. Biz elimizden geldiğince bunu yaşatmaya çalışıyoruz. 2006 yılından beri Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne katılıyorum ve birçok başarılı dereceler elde ettim. Başpehlivanlık kategorisinde 2 kez şampiyonluk yaşadım ve kemer kuşandım. Gerçekten Edirne’nin yeri bende çok ayrı. Hem Edirne halkının hem de Edirne’nin yeri çok ayrı. Bu yıl da tekrar Edirne’deyiz. İkiz kardeşim de er meydanında olacak. Başta gönlüm ondan yanadır. Kemerin Antalya'ya gelmesini istiyorum."

09-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar