Tabela asarken görüntülenen Şahan Gökbahar’a kötü haber

Tabela asarken görüntülenen Şahan Gökbahar’a kötü haber
Şahan Gökbakar, Marmaris'teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırmış ve 'Özel mülktür' tabelası astığı iddialarıyla haberlere konu olmuştu

Çevirdiği Recep İvedik filmleriyle rekor kıran Şahan Gökbakar’a kötü haber geldi. Kendine ait bir arazi satın alan ve tabela asarken görüntülenen ünlü komedyen hakkında inceleme başlatıldı. Hayranları ünlü komedyenin neyle suçlandığını ve son durumu merak ediyor. Şimdi detaylar

Tabela asarken görüntülenen Şahan Gökbahar’a kötü haber

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris'teki bir koyda satın aldığı dubleks villanın önüne izinsiz iskele yaptırmış ve 'Özel mülktür' tabelası astığı iddialarıyla haberlere konu olmuştu. Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri gelen bir ihbar üzerine harekete geçti ve konuyla ilgili olarak inceleme başlattı.

Tabela asmıştı

Recep İvedik tiplemesiyle en çok izlenen filmlere imza atan Şahan Gökbakar, Marmaris'te turistik Selimiye ile Turgut Mahallesi arasında bulunan Delikyol mevkiindeki karadan ulaşımın olmadığı koyda bir villa satın aldı. Ankara'daki bir profesörden 10 milyon liraya dubleks villa satın alan Şahan Gökbahar, sahile özel kum getirdi ve günübirlikçileri denize sokmadı. Durum sosyal medyyaa yansıdı ve Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki yeni yazlığı haberlere konu oldu.

Özel Mülktür girilmez

Çıkan haberlere göre Gökbakar, Marmaris'e 67 kilometre mesafedeki mahallede satın aldığı villasının önündeki sahile izinsiz iskele yaptırdı. “'Özel mülktür girilmez' tabelası asan ünlü komedyen sahile deniz kumu döktürüp, denize zodyak botla tonoz bıraktı. Üstelik günübirlik teknelere karşı "Özel mülktür girilmez" tabelası asarak onları denizden uzaklaştırdı.

İnceleme başlatıldı

Çıkan haberleri ve ihbarı değerlendiren Muğla İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü söz konusu alan ile ilgili inceleme başlattı. Marmaris Belediyesi yetkilileri konunun kendi sorumluluk alanlarında olmadığını belirterek topu Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkililerine attı.  

Şahan Gökbahar kimdir?

1980 İzmir doğumlu oyuncu öğretimini ODTÜ Koleji’nde tamamladı. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Gökbahar, kendi hazırlayıp sunduğu komedi programlarını çeşitli televizyonlarda gösterime soktu. Özellikle Recep İvedik tiplemesiyle tanınan Şahan Gökbahar, yapımcılığa başladı ve hem yazıp hem oynadığı 6 adet recep İvedik filmleriyle izlenme rekorları kırdı. Tüm zamanların en çok izlenme rekorlarını elinde tutan Şahan Gökbahar evli ve iki çocuk babasıdır.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar