Yasemin Şefkatli Korona Oldu

Yasemin Şefkatli Korona Oldu
Ünlü İsim İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile nişanlı olan Yasemin Şefkatli tatil yaparken koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Son günlerde koronavirüs aşısı ile ilgili haberler, duyurular ve reklamlar o kadar çok ki insanların artık bu salgından kurtulabilmek için aşı yatırmaları gerekliliği her platformda dile getiriliyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir aşılama kampanyası sürdürülüyor. Salgının hızının kesildiği bu günlerde tedbirlerin de yavaş yavaş kaldırılmasıyla beklenen ve özlenen normal hayat da yavaş yavaş yeniden gelmeye başlıyor. Ancak ne yazık ki koronavirüs tam anlamıyla sona ermedi ve her gün onlarca can almaya da devam ediyor. İnsanlar yine salgına karşı tedbir alıyor ve tedbirlere rağmen yine koronavirüse yakalanabiliyor. Özellikle koronavirüsün farklı varyantları herkesi korkutuyor. Ancak bunun için de aşı tek çare gibi görünüyor. Magazin basınında son günlerde azalan ünlülerin koronaya yakalandıkları haberi ne yazık ki bugün gelen bir haberle yerini yine bu tür bir habere bıraktı. Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in nişanlısı Yasemin Şefkatline yazık ki koronaya yakalandığını açıkladı.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Magazin Dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses’in nişanlısı Yasemin Şefkatli koronavirüse yakalandı. Halen nişanlısı İdo Tatlıses ile tatilde olan yasemin Şefkatli bugün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak covid 19’a yakalandığını duyurdu. Henüz aşı olmayan 28 yaşındaki isim kendini halsiz ve yorgun hissettiğini belirterek soluğu hastanede aldı. Yapılan testin ardından Yasemin Şefkatli’nin koronavirüs testi pozitif çıktı ve ünlü isim evinde karantinaya alınarak tedavisine başlandı ve dinlenmeye çekildi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “hasta mısın” şeklindeki bir soruya, maalesef testim pozitif çıktı canlar. İdo’nun negatif. Nasıl oldu anlamadık. Yollarımız ayrıldı Dodi’mle bir sürelik. İyi olalım da” ifadelerini kullandı.

Evlilik İçin Gün Sayıyorlar

İdo Tatlıses ile nişanlı olan Yasemin Şefkatli bir süredir Çeşme’de tatil yapıyor. Geçtiğimiz aralık ayında evlilik için karar alan çift pandeminin azalmasını beklemeye karar vererek nikah tarihini mayıs ayına ertelemişlerdi. Mayıs ayında da sevdikleriyle birlikte olmak ve geniş bir nikah töreni yapmak için nikahı bir kez daha erteleyen çift şu sıralar yeniden bir tarih belirlemek için hazırlanıyor.

09-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar