Survivor 2021 Yarışmacısı Kırmızı Oda’ya Katıldı

Survivor 2021 Yarışmacısı Kırmızı Oda’ya Katıldı
Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021’de yarışan genç isim Emin Günenç yarışmanın ardından Kırmızı Oda’da rol alacak.

Tv 8 ekranlarının sevilen iki programı arasında daha önce de yaşandığı gibi yine bir değiş tokuş olayı yaşandı. Kanalın sevilen yarışma programı Survivor 2021’de yarışan genç isim Emin Günenç yine kanalın iki sezondur ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin oyuncu kadronsa katıldı. Survivor 2021’de Mavi takımda yarışan ve ancak ne yazık ki yarışma programından sakatlanarak elenen genç isim özellikle yarışma sırasında sakatlandığı an kendini kontrol eden doktora söyledikleriyle gündem olmuştu. Genç isim yarışmada kalabilmek için doktora ısrar etmiş ancak ne yazık ki sakatlığı onun yarışmada kalmasına müsaade etmemiştir. Yarışmadan elendikten sonra birçok reklamda rol alan genç isim şimdide Tv 8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın kadrosuna katıldı.

Kırmızı Oda’da Rol Alacak

Survivor 2021’in mavi takımında yer alan genç yarışmacı Emin Günenç şimdilerde Kırmızı Oda’da oynayacağı rol için heyecanlı günler yaşıyor. Survivor’da yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu elenen Emin Günenç daha sora reklamlarda rol almaya başlamıştı. Emn Günenç’in bağlı bulunduğu ajans sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada genç ismin Kırmızı Oda dizisinde rol alacağını duyurdu. İki sezondur Cuma akşamları ekrana gelen ve gerçek yaşanmış hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Kırmızı Oda’da farklı hikayeler yer alıyor. Her bölüm iki ya da üç hikayenin yayınlandığı bölümlerde hikayeler seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizide şu ana kadar pek çok ünlü ismi konuk etti. Genç isim Emin Günenç’in dizide yayınlanan hangi hikayede ve hangi karakterde rol alacağı ise henüz öğrenilemedi.

Emin Günenç Kimdir?

2021 yılında Survivor’da yarışan ve ancak ne yazık ki sakatlığı sebebiyle yarışmadan elenen Emin Günenç 23 Temmuz 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen Tekirdağlı olan Emin Günenç, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Genç isim hayali olan Survivor’a uzun zaman hazırlanmış ve ardından yarışmaya katılmıştır. Yarışmadan sakatlanarak elenen Emin Günenç yarışmanın ardından pek çok reklam filminde rol almıştır. Genç isim Emin Günenç son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda’da rol alacaktır.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar