Berdan Mardini’den Boşadığı Eşi Hakkında Şok Açıklamalar

Berdan Mardini’den Boşadığı Eşi Hakkında Şok Açıklamalar
Ünlü türkücü Bardan Mardini katıldığı bir televizyon programında boşandığı eski eşi Fatoş Yelliler aleyhinde inanılmaz iddialarda bulundu.

Ünlüler dünyasında yaşanan ayrılıkların ardından aralarında yaşananların, kavgaların, tartışmaların ortaya çıkması çok zaman almıyor. Çiftlerden biri mutlaka yaşananları magazin basını ya da televizyon programında paylaşıyor ve yaşananları böylece ünlü isimlerin sevenleri her detayına kadar öğreniyor. Geçtiğimiz aylarda boşanan ve iki çocukları olan Merdan Mardini ve boşandığı eski eşi Fatoş Yelliler de uzun süre magazin basınında yer almıştı. Çift boşandıkta sonra magazin basın ve sosyal medyada günlerce konu olmuştu. Aradan geçen zaman sürecinde herhangi bir açıklama yapmayan çiftten ünlü türkücü Berdan Mardini katıldığı bir programda yaşananları anlattı. Birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulunan Berdan Mardini yıllarca ihanete uğradığını iddia etti.

Çarpıcı Açıklamalar

Ünlü türkücü Berdan Mardini boşandığı eşi Fatoş Yelliler ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Ünlü türkücü katıldığı Söylemezsem Olmaz programında ihanete uğradığını iddia etti. Berdan Mardini yaptığı açıklamalarda “ben işe gidince peruk takarak sahte isimle başka insanlarla buluşmuş” ifadelerini kullandı. Mardini ayrıca “bunları anlatacak yüzüm olmadığı için söylemedim ama her şeyin belgesi var. Dava dosyası da gizli değil. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Ben kıro ve kültürüne bağlı biri olarak görünüyorum ama öyle değilim. Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Benim için bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir. Bu işin içinde uyanıklık ve üç kağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım bu belgelerin hepsi İnstagram üzerinden geldi” ifadelerini kulandı.

Evliyken Başkasıyla Evlenmiş

Berdan Madini yaptığı açıklamada “evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanını falan içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip bana verdi. İlaç kullanıp intihar etmeye çalışmış onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp’ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp aşağıda eğleniyormuş gecede yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor diğer gün komşuya bırakıp gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp sonra başka bir yere geçiyor” ifadelerini kullandı. Mardini’nin bu iddiaları sosyal medya ve magazin basınında geniş yankı buldu.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar