Gönül Dağı 40. bölüm neden yok?

Gönül Dağı 40. bölüm neden yok?
Ekranın sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan seyircisini üzen haber geldi. TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı 40. Bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Gönül Dağı 40. bölüm neden yok?

Anadolu kültürünü evlerinize taşıyan Gönül Dağı dizisi iki sezondur ekranın en çok izlenen yapımlarından. Seyirci kitlesinin yeni bölümlerini merakla beklediği Gönül Dağı dizisinden bu hafta kötü bir haber geldi. TRT1'de Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı 40. Bölüm bu akşam ekrana gelecekti. Fakat TRT1 günlük yayın planlamasından Gönül Dağı dizisi çıkarıldı. Gönül Dağı 40. Bölümü bekleyen seyirciler bu akşam sevdikleri diziyi ekranda göremeyecek. Gönül Dağı 40. Bölüm bu akşam yayınlanmayacak. Gönül Dağı 40. bölüm neden yok?

Gönül Dağı 40. bölüm neden yayınlanmıyor?

TRT1'de yayınlanan çekimleri Eskişehir'de yapılan Gönül Dağı dizisi bu akşam yayın akışından çıkarıldı. Ekranın sevilen dizisini bekleyenler için kötü bir sürpriz olan gelişmenin nedeni ise bu akşam oynanacak milli maç. TRT1'de Gönül Dağı yayın saatinde Türkiye- Cebelitarık arasında oynanacak milli karşılaşma yayınlanacak. Gönül Dağı 40. Bölüm yerine aynı saatlerde milli maç heyecanı ekranda olacak. Gönül Dağı 40. Bölüm izlemeyi bekleyenler için üzücü olan gelişme TRT1'in yayın akışını güncellemesiyle ortaya çıktı.

Gönül Dağı dizisinde üzücü gelişme

Gönül Dağı 39. Bölümdeki gelişmeler seyirciyi merakta bırakmıştı. Gönül Dağı 13 Kasım Cumartesi akşama ekrana gelecekti. Heyecanla beklenen Gönül Dağı 40. Bölümün 20 Kasım Cumartesi akşamına ertelendiği haberi ise seyircisini üzdü. Gülsüm Ali İlhan ve Berk Atan'ın başrolde olduğu Gönül Dağı dizisi geçen sezon başlamış ve reyting oranları ile yüz güldürmüştü. Bozkırda bir Anadolu masalını ekrana taşıyan Gönül Dağı dizisi unutulmaya yüz tutan değerleri hatırlatıyor. Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk gibi birçok başarılı oyuncunun kadrosunda olduğu dizide icat peşinde koşan kuzenlerin kasabadaki serüveni anlatılıyor. Samimiyet, saygı, yardımlaşma ve tertemiz aşkların yer aldığı dizi ailece izlenebilecek yapımlardan biri.

Gönül Dağı 2. Sezon her Cumartesi akşamı ekrana geliyor. Gönül Dağı 40. Bölüm ise bu hafta yayınlanmayacak. Gönül Dağı 40. Bölüm izlemek isteyenler 20 Kasım Cumartesi akşamını bekleyecek.

13-11-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar