Survivor 2021'de İlk Veda

Survivor 2021'de İlk Veda
Henüz başlayalı 4 gün olan Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programı Survivor 2021'de ilk veda gerçekleşti. İşte Adaya veda isim hakkında detaylar!

12 Ocak Salı günü yayınlanan Survivor 2021'in 4. Bölümünde ilk eleme gerçekleşti. Başladığı günden beri ünlüler - gönüllüler sezonunda ünlüler tek oyun hariç tüm oyunları alırken, gönüllüler tüm eleme ve ödül oyunlarını kaybetti. İlk dokunulmazlık gecesinde Sena'nın ismi gönüllüler takımı tarafından oy çokluğu ile belirlenmişti. Daha sonra 11 Ocak Pazartesi akşamı yapılan konseyde yine oy birliği ile Dora'nın ismi çıkarken bu akşam yapılan haftanın en çok oy alan ismi olan Poyraz üçüncü isim olarak Reşat'ın adını vermişti. 

İki akşamdır elenme olmayacağı ve ayağında gerçekleşen kırık nedeni ile herkes Reşat'ın gideceğini düşünmüştü. Fakat beklenen olmadı ve oylama kendi standartlarında devam etti. Türkiyenin en fanatik oyunlarından ve ciddi bir kitleye sahip olan uzun yıllardır sürekliliğini sürdüren Survivor 2021 ilk haftasında elenen isim Sena, Dora ve Reşat arasından en az oyu alarak Sena oldu. 

Tüm takım arkadaşları ile gözyaşları içinde vedalaşan ve beklenmedik bir veda ile ada da en süre barınan oyuncu olan Sena ülkemize geri gönderilmek üzere bu akşam yarışmadan ayrıldı. Peki adada en az kalan yarışmacı ünvanını alan Sena Özdemir kimdir? 

Sena Özdemir Kimdir? 

Survivor Türkiye 2021 sezonunda gönüllüler takımında başlayan ve şampiyon olma ümidi ile yarışmaya başlayan Sena umduğunu bulamıyor. 2001 İzmir doğumlu olan Sena Balıkesirli bir baba ile Bulgaristan göçmeni annenin güzeller güzeli kızı, henüz Ege Üniversitesi’nde beden eğitimi öğretmenliği 2. sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor. 

Her yarışmacı gibi Sena'da büyük hayaller ile geldiği dominik adasından hüsran ile ayrılıyor. Çok erken veda eden yarışmacıya başarılar diliyoruz. Survivor 2021 5. Bölüm yarın akşam Doğduğun Ev Kaderindir dizisi nedeni ile 14 Ocak Perşembe akşamı tv8 ekranlarında olacak. 

Survivor 2021 5. Bölüm canlı ve hd kalitesinde izlemek için 'canlitv.com'dan haberlerimizi takipte kalmayı unutmayın. 

 

12-01-2021
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar