Survivor 2022 All Star'da Hayallerine Veda Eden İsim Belli Oldu

Survivor 2022 All Star'da Hayallerine Veda Eden İsim Belli Oldu
Survivor All Star 2022'de hayallerine veda eden isim belli oldu. Survivor All Star'da hayallerine hangi isim veda etti?

Survivor All Star 2022'de hayallerine veda eden isim belli oldu. Survivor All Star'da hayallerine hangi isim veda etti?

Survivor All Star'da iki takımın kıran kırana mücadelesi izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başarmaya devam ediyor. Hızlı eleme dönemine girildiği bu süreçte ise adaya veda eden işimin kim olduğu merak konusu oldu.

Eleme Potasında Hangi Adaylar Var?

Oynanan dokunulmazlık oyunlarında iki oyunu kaybeden Gönüllüler takımı daha fazla aday çıkarmış oldu. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı Evrim Keklik'i sürgün adasına göndermişlerdi. İkinci dokunulmazlıkta ise Ünlüler takımı mücadeleyi kaybederek Aşkım Burçe Tunay'ı sürgün adasına göndererek ikinci adayı belirlemiş oldu. 28 Şubat tarihinde oynanan son dokunulmazlık oyununda ise kaybeden Gönüllüler takımı ada oylamasında Yasin Obuz'u eleme adayı olarak belirleyerek sürgün adasına giden Yasin'in yanına bir aday daha çıkarıldı. Performans birincisi olan Seda Ocak 4. aday olarak Gökhan Keser'i eleme potasına gönderdi.

Dominik'te Hayallerine Veda Eden İsim Kim Oldu?

Dominik Adasında dünyanın en zor yarışmalarından biri olan Survivor All Star'da hayalleri için mücadele eden yarışmacılar yapılan halk oylamasından sonra yarışmaya veda etti. Eleme potasında Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan’ın yer aldığı potadan bir isim hayallerine ve Dominik'e veda etti.

Acun Ilıcalı sunumu ile yapılan eleme konseyinde bir isim hayallerine veda etti. Eleme koltuğunda Evrim, Aşkım, Yasin ve Gökhan’ın oturduğu potada bir isim ada hayatına ve hayallerine veda etti. Acun Ilıcalı veda eden isimi açıkladı.

Bu senenin Survivor'i olma hayaline veda eden isim Aşkım Burçe Tunay oldu. Aşkım "öncelikle size ve bizimle burada ilgilenen ekibe teşekkür ederim. Bu kadroda yer alma şansı yaşadım sayenizde. Takımımı çok seviyorum hiç birine kırgınlığım yok. Umarım herkesin Survivor'i istediği gibi gider. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Arkadaşları ile vedalaşarak Dominik adasına veda etti. Seda ise "Neşemiz gitti bir oraya bir buraya gülüyordu" sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Aşkım Burçe Tunay Kimdir?

2000 doğumlu Aşkım, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü’nün sporcusudur.   Mersin'de düzenlenen 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri'deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. 2020 Survivor'da yarışan Aşkım, en iyiler 2022 sezonunda da hayallerine veda etmiştir.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar