Survivor 36. Bölümde İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı?

Survivor 36. Bölümde İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı?
Dominik Adasında iletişim ödülü için parkurda karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı nefes kesti. Ödülü hangi takım kazandı?

Dominik Adasında iletişim ödülü için parkurda karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımı nefes kesti. 36. bölümde İletişim Ödülünü hangi takım kazandı.

İletişim oyununda neler oldu?

Murat Ceylan sunumu ile TV8 de 36 bölüm de yarışmacılar iletişim oyunu için parkura çıktılar. Yağmurlu bir havada sevdiklerine kavuşmak için parkurda tüm güçleri ile iki takımda mücadele etti. Hangi takım iletişim ödülünü kazandı.

İletişim Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star 2022'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı iletişim oyunu için parkurda karşı karşıya geldi. Kadınlar mücadelesinde 8-5 Gönüllüler takımı oyunu kazanırken erkekler mücadelesinde ise 8-4 Gönüllüler takımlarına sayıyı kazandılar. İletişim oyununu en iyilere taşımadan ödülün sahibi olan Gönüllüler takımı sevdiklerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken ünlüler takımı ise büyük bir üzüntü yaşadı. İletişim Ödülünün sahibi Gönüllüler takımı oldu. Arkadaşlarından haber alacak olan Gönüllüler takımı sevinçlerini sessiz yaşarken Ünlüler takımı içinde üzüntü yaşadıklarını seremonide dile getirdi.

Dominik'te kıran kırana bir mücadele sonrası Günün ödülü için kesintisiz iletişim odasına giden Gönüllüler takımı arkadaşlarından gelen fotoğraflı mesajları okudu. İletişim ödülünde ise yarışmacıların duygu anları ekran başında izleyenleri de derinden etkiledi.

Seda Ocak'a Elnaz demirci ve Yalın Bekçi'den gelen fotoğraf mutluluktan ağlattı.

Hikmet Tuğsuz 'a arkadaşı Muammer Ak 'dan gelen  "Acun beyi ve ekibini sakin üzme " mesajı gülümsetti.

Evrim Keklik ‘in kardeşinin eşi Bartu Kabil'den mesajı kahkahaya boğdu. Kardeşinin hamilelik haberini bekleyen evrim istediği haberi alamadı.

Sude Burcu ise  Deniz Dağdelen ve  Melisa Acet 'ten gelen mesajla kahkahalara boğuldu.

Anıl Berk Baki'ye ise sevgilisi İlayda Oral’dan gelen mesaj gözyaşlarına boğuldu.

Ardahan Özakbaş ise Mert Çetin'den aldığı mesajla mutlu oldu. Buradan döndüğüm de ilk isim seninle Galatasaray maçına gitmek dedi.

Eski Survivor yarışmacıları Reşat, Berkay, Poyraz, Cevhere ve Dora'dan ve  Beril Gedikoğlu'ndan gelen mesaj Ayşe'yi çok mutlu etti.

Berkan Karabulut'a ise sevgilisi Lale Onuk'tan gelen mesaj herkesi hayran etti. Berkan gözyaşlarına hâkim olamadı. Takım arkadaşları ise çok güzelsiniz bu nasıl bir fotoğraf diyerek alkışladı. "Biz yemek diyoruz Berkan sabahlara kadar lale diyor" diyen Hikmet ise herkesi gülümsetti.

Berna’nın ise sevgili Gil Croes'tan bir mesaj geldi. Doğum gününü kutladı. 108 sayısı için Berna "Benim 0 en sevdiği sayı, 1 onun sevdiği sayı 8 ise ayı belirtiyor" açıklamasında bulundu.

Yağmur'u ise Asil İrtem ve Nur Efe gözyaşlarına boğuldu.

Nisa Bölükbaşı ‘da Ufukcan Çamlıca ve Makbule Şakalakoğlu'ndan gelen fotoğraf ile kahkahalar attı.  

Ogeday Girişken''e Adnan Önal'dan gelen fotoğrafla gözyaşlarını tutamadı.

03-03-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar