Survivor 20.Bölüm İzle!

Survivor 20.Bölüm İzle!
Survivor 20.Bölüm İzle; 15 Mart Pazar Akşamı 20. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020’nin 20. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 20.Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında büyük heyecana sahne olan ve her bölüm hırsın daha da yükseldiği ve yarışmacıların kazanmak için her şeylerini ortaya koydukları Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında adada sinirler iyice gerilmiş durumda. Özellikle 19. Bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu Ünlülerin kazanması üzerine Gönüllülerin kaldığı adada tartışmalar ve yarışmacıların birbirini suçlaması had safhaya yükseldi. Gönüllülerin son zamanlarda kazanamaması ve her bölüm daha da geriye düşmeleri yarışmacıları psikolojik ve mental olarak oldukça etkilemiş durumda. Öbür taraftan Ünlüler ise son oyunda kazandıkları dokunulmazlık oyununu taçlandırmak ve konseye rahat gitmek için 20. Bölümde ellerinden geleni bir kez daha ortaya koyacaklar. Pazar akşamlarının heyecanla takip edilen programlarından Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışmasını tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in başarılı programlarından heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2020 bu akşam 20. Bölümüyle ekrana geldi. Yarışmada haftanın ilk gününde ünlülerin gönüllüler karşısında aldığı dokunulmazlık oyunundaki başarı ünlüleri psikolojik olarak rahatlatırken gönüllüler adasında ise tam anlamıyla bir yıkıma yol açtı. Gönüllüler adasındaki yarışmacılar mental olarak iyice dibe vururken kazanmak için umutlarının olmadığını açık bir şekilde dile getiriyorlar. Ünlüler ise psikolojik üstünlüklerini bu akşamda kazanarak perçinlemek istiyorlar.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 20. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Survivor 2020’de yarışmacılar adada her gün daha fazla psikolojik olarak yıpranırken kaybeden takım bu duyguyu iki kat fazla yaşıyor. Hem kaybetme, hem ödül oyunlarını alamayarak özellikle yemek konusunda sıkıntıya girme hem de dokunulmazlıkları alamayarak elenme korkusunu son sınırına kadar yaşamak yarışmacıları adeta psikolojik olarak yıkıma uğratırken bu durum fiziksel güçlerine de yansıyor. Kaybeden adeta uçuruma bir adım daha yaklaşıyor. 20 bölümde de gönüllüler kaybetmenin verdiği psikolojiyi yenmek için uğraşırken aslında bu durumun yarışmacılar arasında güven duygusunu da iyice yok ettiği görülüyor. Gönüllüler birbirine güven duygusunu kaybederken ünlüler ise galip gelmenin verdiği avantajı kullanmak ve bir kez daha galip gelerek eleme konseyinde rahat etmek istiyorlar. 20 Bölüm’de yarışmacılar yine zorlu parkurlarda birbirini geçmek için ter dökerken zaman zaman da sakatlıklar meydana geliyor.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 20. Bölümü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili gelişmeleri öğrenmek için bizi takip edin.

15-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar