Survivor 21. bölüm izle | 12 Şubat Cumartesi

Survivor 21. bölüm izle | 12 Şubat Cumartesi
Survivor 21. bölüm izle; 12 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölümüyle yayınlanan yarışma programını tek parça, online, canlı ve full izle.

Survivor 21. bölüm izle; 12 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölüm ile ekranlarda olacak efsane yarışma programını tek parça, online, canlı ve full gibi seçeneklerle hangi adres üzerinden izleyebilirsiniz. Yarışmacıları en çok zorlayan sezonlarından birini izlediğimiz Survivor'da elenen isimler ve yerlerine gelen isimler ses getirdi. Bu akşam yayınlanacak bölüme de ilgi yoğun olacak. TV8 canlı yayınını bu sayfadan izleyerek merakla beklediğiniz bölümün tadını çıkarırsınız. Bu sayfayı yeni bölüm ekrana geldikten sonra ziyaret ediyorsanız tüm bölüme de bu adres üzerinden ulaşabileceğiniz bilgisini verelim. Survivor 21. bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Survivor 21. bölüm izle | 12 Şubat Cumartesi

Ünlüler takımında ada konseyinde Sercan tarafından hedef alınan Adem ve Barış ikilisi, Sercan'a karşı cephe alır. Barış ve Adem, kameralara Sercan'ın kendileri sayesinde adada kalabildiğini söylerken yakında adadan gideceğini de ekliyorlar. Her ne kadar bireysel olarak karşı karşıya gelselerde herkes adada kendini güvenceye alabilmek için takım olarak beraber mücadele etmek zorunda. Yeni haftadaki ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak. Yarışmacıların yarışacağı parkur oldukça sulu bir şekilde başlarken devamında denge, güç, beceri ve zeka gerektiren bölümleriyle devam ediyor. Oyun sırasında yaşanan bir olayın ardından oyun sonunda Hikmet ve Gökhan'ın hararetli bir şekilde tartıştığı görülürken mesele ada konseyine de taşınıyor. Kaybeden tarafı stresli bir ada konseyi bekliyor olacak. Yeni bölümde bir yarışmacı oylama sonucunda sürgün adasına gidecek.

2022 Survivor All-Star kadrosu

Ünlüler takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç (elendi), Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Bora Edin, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay (elendi), Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım, Parviz Abdullayev, Gizem Memiç, Ayşıl Özaslan (elendi)

Gönüllüler takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Atakan Işıktutan, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yağmur Banda, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Nisa Bölükbaşı, Gizem Kerimoğlu (elendi)

12-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler