Survivor 23. Bölüm izle!

Survivor 23. Bölüm izle!
Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı Survivor 23. Bölüm öncesi kavgalar eksik olmazken erzak oyununda bakalım mutlu sona hangi takım ulaşacak?

Tv8’de izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 23. Bölümü yine bol eğlence ve adrenale ortak olacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının elenmemek için kıyasıya mücadele ettiği son bölümde erzak oyunu izleyiciyi ekranları başına kilitleyecek. Acun Ilıcalı’nın Dominik Cumhuriyetinden sunduğu Survivor 2020 heyecanlı anlara sahne olurken takımlarda koalisyon ve bölünmeler artmaya başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı 23. Bölüm öncesi kavgalar eksik olmazken erzak oyununda bakalım mutlu sona hangi takım ulaşacak? Şimdi detaylar

Survivor 23. Bölüm izle!

Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllülerde mücadele ve hırs devam ediyor. Survivor 23. Yeni bölüme her iki takımın büyük önem verdiği erzak oyunu damga vuracak. Survivor 2020 23. yeni bölümü 20 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00'de TV8'de izleyicisiyle buluşuyor.

Mutlu sona hangi takım ulaşacak?

Bilindiği gibi Survivor bir hayatta kalma yarışması. Dolayısıyla beslenmek çok önemli. Ancak kısıtlı imkanların olduğu ada şartlarında ödül olarak verilen erzak oyunu hayati önem taşıyor. Bugünkü erzak oyunu mücadelesi izleyenlerin nefesini kesecek. Çünkü son günlerde Adada zorlu günler geçiren gönüllüler takımı için erzak oyunu için bir hayat memat meselesi olacak. Ödülü kazanıp biraz olsun enerji ve gıda depolamak isteyen Gönüllüler son ana kadar insanüstü bir çabayla mücadele edecek. Elbette ki bu fırsatı kaçırmak istemeyen Ünlüler de işi sıkı tutacak ve önde olmanın avantajını sonuna kadar kullanmak isteyecek. Biz de canlitv olarak heyecanla sonucunu beklediğimiz erzak oyununda mutlu sona hangi takım ulaşırsa takipçilerimizi haberdar edeceğiz. Keyifli seyirler.

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Sadece izleyicileri değil coronava virüsünden dolayı evlerine hapsolunan milyonları ekran başına toplayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllülerde dün yine eleme kısmı vardı. Eleme konseyinde adaya veda isim açıklanır açıklanmaz gözyaşları durmadı. Çünkü milyonların sevgilisi haline gelen Tayfur adaya veda etti. Gönüllüler takımında eleme heyecanı duygusal geçti. Adaylar arasında sevilen yarışmacı Tayfun da vardı. SMS sıralamasından en az oyu alan isim Tayfun gözyaşlarıyla Survivor 2020'e veda etti. Güle güle Tayfun. Seni özleyeceğiz.

Bu hafta iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor'da Ünlüler ile Gönüllüler arasında önemli bir iletişim mücadelesi yaşandı. Yarışmacılar için çok önemli olan iletişim, her iki takım için de önem taşıyor. Yarışmacılar, tüm güçleriyle oyunu kazanmak için çırpınırken takımlar zorlu parkurda ter döktü. Tüm engelleri aşarak takımına puan kazandırmak isteyen yarışmacılar insanüstü bir gayret gösterdi. Nefes kesen mücadelede mutlu sona ulaşan takım Gönüllüler oldu.

20-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar