Survivor 24. bölüm izle

Survivor 24. bölüm izle
Survivor 24. bölüm izle! Survivor, 21 Mart Cumartesi akşamı 24. bölümüyle yayınlandı. Yarışmanın son bölümüne yazıdaki bağlatıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Survivor 24. bölüm izle! TV 8 ekranlarının büyük ilgi gören yarışma programı Survivor, 24. bölümüyle 21 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor. Son bölümü tek parça izleme imkanına sahipsiniz. Acun Ilıcalı sunuculuğunda ve yapımcılığında ekrana gelen Survivor'ın yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Bölümün fragmanı ise heyecanı bir kat daha arttırdı. Eksilmek istemeyen takımlar dokunulmazlık oyunu oynayacaklar. Yeni bölümün son yayınlanan fragmanında Nisa'nın sakatlık geçirdiği anlar endişelendiriyor. Survivor 24. bölüm izlemek için aşağıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 24. bölüm izle!

Yeni bölümde dokunulmazlık oyunu büyük önem taşıyor. Ada konseyinde Yunus Emre'nin potaya Evrim'i sokması büyük şok yaratmıştı. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanarak rakip adadaki homurtuları arttırma niyetinde. Gönüllüler takımı ise kaybedecek hiçbir şeyi olmadığı için oyuna büyük bir motivasyonla hazırlanıyor. Dokunulmazlık oyununda ise iki takımın da kıran kırana bir mücadele verdiği görülüyor. Nisa'nın barakada acı içinde yerde kıvrandığı anlar herkesi endişeye sevk ediyor. Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Nisa Survivor'a devam edebilecek durumda mı? Hepsinin cevabını yayınlanan bölümün ardından alacağız.

Bir önceki Survivor bölümünde neler yaşandı?

Survivor Ünlüler Gönüllüler, 20 Mart Cuma akşamı 23. bölümüyle ekrana geldi. Takımlar ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Daha sonra ise yarışmanın en eğlenceli oyunlarından biri olan Anlat Bakalım'da kozlarını paylaştılar. Peki bu iki oyunu hangi takımlar kazandı?

Survivor'da takımlar ve yarışmacılar için en büyük rakip açlık. Bununla mücadele eden takımların imdadına ödül oyunları yetişiyor. Ödül oyununda ödül 4 patatesti. Patates için parkurda verilen mücadeleden Ünlüler takımı galibiyetle çıktı. Ünlüler, Gönüllüler'i 10-5 mağlup etti.

Ünlüler ve Gönüllüler, Anlat Bakalım'da bilgi ve tahminlerini yarıştırdılar. Gönüllüler takımı Anlat Bakalım'ı 6-3 kazanmayı başardı.

Survivor'da kalan yarışmacılar

Ünlüler takımında kalan yarışmacılar: Mert Öcal, Aşkım Burçe Tunay, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Elif Yıldırım Gören, Ersin Korkut, Ezgi Hocaoğlu, Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım

Gönüllüler takımında kalan yarışmacılar: Burak Yurdagör, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Gizem Birdan, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden

21-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler