Survivor 25. Bölüm izle!

Survivor 25. Bölüm izle!
İzlenme rekorları kıran fenomen yarışma Survivor, bu akşam 25. bölümüyle karşınızda olacak. Survivor 25. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Ekranların en çok izlenen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor, 25. bölümüyle bu akşam Tv8'de olacak. Heyecan dolu yarışmaları, uğruna kıyasıya mücadele edilen ödülleri ile çok konuşulan Survivor her bölümde izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının hayatta kalma mücadelesi verdikleri yarışma Survivor 2020 sezona yine çok hızlı başladı. Haftada 3 gün yayınlanan Survivor 25. bölüm ise bu akşam saat 20:00'da Tv8'de. Ünlüler ve Gönüllüler'in heyecanına ortak olmak için sizlere sunduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Survivor 25. Bölüm izle!

Survivor 24. bölümde neler oldu?

Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında bulunan yarışmacıların hem bireysel hem takım olarak büyük bir mücadele sergilemesine dayalı Survivor'da oldukça çekişmeli oyunlar oynanıyor. Survivor 24. bölümde de yine büyük bir mücadele vardı. Hergeçen gün zorlaşan yarışmalarla yarışmacıları zorlayan parkurlar diğer yandan ödüllerle motive ediyor. Nisa'nın sakatlandığı ve tartışmalı anların yaşandığı Survivor 24. bölümde takımlar dokunulmazlık için yarıştı. Oldukça çekişmeli ve nefes nefese yapılan yarışmada kazanan takım dokunulmazlığı alacaktı. Survivor 2020'nin 24. bölümünde  oldukça zorlu geçen yarışmanın kazanan takımı Ünlüler oldu. Ünlüler Gönüllüler karşısında büyük bir avantaj kazandı.

Survivor 25. bölümde kim veda edecek?

Dominik Cumhuriyeti'ndeki özel bölgede çekimleri yapılan Survivor 2020 bu yıl da en çok izlenen yarışma programı olmaya devam ediyor. Çekişmeleri, tartışma ve zorlu yaşam koşullarıyla yarışmacıları zorlayan Survivor, izleyicileri ekrana bağlıyor. Bu akşam 25. bölümü yayınlanacak Survivor'da yine aksiyon ve heyecan dolu dakikalar sizleri bekliyor. Ünlüler'in kazandığı dokunulmazlık oyunu ortamı iyice germişken Gönüllüler takımı ne yapacak? Çok önemli bir yarışmanın olacağı Survivor 25. Bölümde takımlar kıyasıya yarışacak. Ada Konseyi'nin toplanacağı Survivor 25. Bölüm büyük bir kararında açıklanmasına yaşanacak. Survivor 25. Bölüm'de Ada Konseyi toplanacak ve yarışmacılardan biri Survivor'a veda edecek. Bu akşam Survivor 2020'ye kim veda edecek?

Elenen yarışmacılar sonrasında Ünlüler ve Gönüllüler takımlarında kalan isimler şöyleydi;

Ünlüler: Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Mert Öcal, Aşkım Burçe Tunay, Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Ersin Korkut, Ezgi Hocaoğlu, Elif Yıldırım Gören, Aycan Yanaç.

Gönüllüler: Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Burak Yurdagör, Cemal Can Canseven, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Gizem Birdan.

22-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar