Survivor 26. Bölüm izle!

Survivor 26. Bölüm izle!
Survivor 26. Bölümü yine bol eğlence ve heyecana sahne oluyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının elenmemek için kıyasıya mücadele ettiği son bölümde birleşme partisi gündemde.

Adrenalin ve aksiyonuyla izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 26. Bölümü yine bol eğlence ve heyecana sahne oluyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının elenmemek için kıyasıya mücadele ettiği son bölümde birleşme partisi gündem olmaya başladı. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler birbirlerine birleşme partisine ne kadar kaldığını soruyor. Şimdi detaylar

Survivor 26. Bölüm izle!

Ünlüler takımında Barış’ın takım ile yaşadığı polemik huzursuzluğa yol açarken eski futbolcu Sercan'ın sözleri bölüme damga vuracak. Haftada 3 gün yayınlanan Survivor 26. bölüm 23 Mart Pazartesi akşamı saat 20:00'da Tv8'de. Ünlüler ve Gönüllüler'in heyecanına ortak olmak isteyenler için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Birleşme Partisi Ne Zaman?

Ünlüler ve Gönüllüler olarak yeniden dizayn edilen Survivor 2020 hızlı ilerleyişini sürdürüyor. Survivor 26. Yeni bölümde rakımlar bir kez daha ödül oyununda karşı karşıya gelirken kendi aralarında birbirlerine sorduğu Birleşme Partisinin zamanı da belli oluyor. Cemalcan’ın uyarısıyla gördüğü yeşil yılanın peşine düşen Yasin'in Gönüllüler kampındaki ilginç hareketleri  izleyicileri güldürürken heyecan ve tartışmalar zirve yapıyor. Soluksuz izleyeceğiniz mücadelelerin yaşanacağı Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 26. bölümü, 23 Mart Pazartesi günü saat 20:00’de TV8 ekranlarında. Keyifli seyirler

Yoksa ödül bir araba mı?

Acun Ilıcalı’nın Dominik Cumhuriyetinden sunduğu Survivor 2020 heyecanlı anlara sahne olurken takımlarda koalisyon ve bölünmeler artmaya başladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki rekabetin kızıştığı 26. Bölüme ödül oyunu damga vuracak.  Eski futbolcu Sercan’ın tanıtımda söylediği “Araba onun olsun” sözleri yoksa ödül oyunu bir araba mı sorusuna yol açtı. Ödül oyununda bakalım mutlu sona hangi takım ulaşacak?

Survivor 2020 Kalan Yarışmacılar

Issız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi olan Survivor 2020 Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2020'nin bu yıl ki yarışmacı kadrosu iddialı isimlerden oluşmuştu. Ancak elenen yarışmacılardan dolayı bazı isimler Survivor’a veda etti. 25. Bölüm itibariyle Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu şu şekilde devam ediyor.

Önce Ünlüleri verelim. Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Mert Öcal, Aşkım Burçe Tunay, Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Ersin Korkut, Ezgi Hocaoğlu, Elif Yıldırım Gören, Aycan Yanaç.

Ve sırada Gönüllüler.

Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Burak Yurdagör, Cemal Can Canseven, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Gizem Birdan.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar