Survivor 27. bölüm izle

Survivor 27. bölüm izle
Survivor 27. bölüm izle! 24 Mart Salı akşamı Tv8'de yayınlanan Survivor'da eleme gecesi! Gönüllüler takımından hangi isim adaya veda edecek?

Survivor 27. bölüm izle! Tv8 ekranında hafta içi beş gün ekrana gelen, Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor 24 Mart Salı akşamı 27. yeni bölümüyle ekrana geldi. Bu akşam eleme konseyi öncesinde iki takımda iletişim oyunu için mücadele edecek. Gecenin sonunda bu hafta oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bir isim adaya ve Survivor hayallerine veda edecek. Survivor'ın salı akşamı yayınlanan 27. bölümünü tek parça olarak aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 27. Bölüm izle

Türkiye'nin en çok izlenen reality yarışma programı Survivor 24 Mart Salı akşamı yayınlanan bölümüyle izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşattı.

Survivor'un bu akşam yayınlanan bölümü, dünyanın en zorlu parkurlarına ev sahipliği yapan Survivor Exathlon'dan özel olarak seçildi. Yarışmacılar iletişim oyunu için bu zorlu parkurda bir defaya mahsus mücadele edecekler.

Yaklaşık 4 haftadır dokunulmazlık, yemek ve iletişim oyunlarında büyük kayıplar veren Gönüllüler takımı, üzerlerindeki kötü enerjiyi atıp yeni bir kırılma noktası yakalama pelinde. Geçen hafta oynanan iletişim oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise bu hafta aileleriyle görüşebilmek için ellerinden geleni yapacaklar.

Survivor'da kim elendi? (24 Mart Salı)

Uzun zamandır oyun kazanmaya hasret kalan Gönüllüler takımı en son oynanan ödül oyununu da kaybederek güzel bir yemek ödülü ve şampuanlı duş keyfinden mahrum kaldılar. Takım içerisinde büyük bir moral kırıklığı yaşanırken, yarışmacılar artık kemik kadronun kurulması ve ünlüler takımı karşısında galibiyet alabilmeleri için tüm kozlarını ortaya çıkarıyor.

Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı oy çoğunluğuyla eleme potasına Ceyhun'u gönderirken diğer iki eleme adayının kim olacağı en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Geçen hafta eleme adayıyken aldığı SMS'ler sayesinde eleme potasından kurtulup bir arkadaşını eleme potasına gönderme şansı yakalayan Cemal Can bu hafta da birinci olabilecek mi?

Geçen hafta en çok oy alan ikinci isim olan Nisa bu hafta da aynı sırada yer alabilecek mi? Takım içerisinde gönderilmesi en muhtemel isimlerin başında gelen Yunus Emre, geçen hafta en çok SMS alan üçüncü isim olmuş ve bir isim söyleme şansına ulaşmıştı.

Bu hafta eleme potasına Yunus Emre yazılacak mı? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Survivor'da!

Survivor 27. bölüm izle! Yukarıdaki bağlantıdan Survivor'ın son bölümüne ulaşabilirsiniz.

24-03-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar