Eser Yenenler Koronavirüs Nedeniyle Evden Program Yapacak!

Eser Yenenler Koronavirüs Nedeniyle Evden Program Yapacak!
Tv 8’in başarılı show programı Eser Yenenler Show’un başarılı sunucusu Eser Yenenler koronavirüs günlerine özel evden program yapmaya başladı. İşte detaylar!

Tv 8’in başarılı programlarından Eser Yenenler Show ekranların en çok seyredilen show programlarından biri. Ünlü oyuncu Eser Yenenler tarafından hazırlanıp sunulan program stüdyoda bulunan seyirciler kadar evlerinde televizyonlarının başında bulunan seyirciler içinde oldukça heyecanlı ve neşeli dakikaların yaşanmasını sağlıyor. Program yayına aldığı konuklarla yapılan samimi ve eğlenceli sohbetlerle herkesin beğenisini kazanıyor. Eser Yenenler’in içten hali stüdyoda bulunan konukların da katılımıyla seyirciye eğlenceli bir gece geçirtiyor. Ancak son zamanlarda yaşanan olaylar ne yazık ki Eser Yenenler Show’u da etkiledi ve program ülkemizi tehdit eden koronavirüs sebebiyle yayınına ara vermek zorunda kaldı. Program stüdyosuna seyirci alamayan ve aynı zamanda konuklar için de risk olması sebebiyle programa ara verilirken Eser Yenenler bu durumu avantaja çevirmenin yolunu buldu. İşte detaylar!

Eser Yenenler’in Yeni Programı Yayına Girdi!

Tv 8’in başarılı show programı Eser Yenenler Show koronavirüs sebebiyle yayınına ara veren programlardan biri. Program sunucusu Eser Yenenler programının ara vermesi dolayısıyla evde kalmaya başlayınca yeni bir program için de kolları sıvadı. Birçok ünlü ismin evden değişik etkinlikte bulunduğu bu dönemde Eser Yenenler de bir deneme yapmak için harekete geçti. Ünlü oyuncu eşi Berfu Yıldız ile birlikte ev halini anlatan bir program hazırladı ve programının tanıtımını da yine kendi kanalından yaptı. Takipçilerinin yoğun beğenisiyle karşılaşan Eser Yenenler’in hazırladığı programın yakın zamanda takipçileriyle buluşması bekleniyor. Değişik formatta olan program için oldukça iddialı görünen Yenenler evde kaldı bu zamanlarda kaliteli vakit geçirmenin de yolunu bulmuş oldu.

EYS Karantina Özel

Oyuncu Eser Yenenler ve eşi Berfu Yıldız koronavirüs sebebiyle evde kal uyarılarına olumlu karşılık vererek evlerinde kalmaya ve bu zor zamanları evde geçirmeye çalışan ünlülerden. Eser Yenenler bu dönemi faydalı geçirmek için en iyi bildiği işi evden yapmanın yolunu bulmuş gibi görünüyor. Eser Yenenler ve eşi Berfu Yıldız ev hallerini paylaşarak bir program içeriği ürettiler ve bunu “EYS karantina özel çok yakında” notuyla takipçileriyle paylaştılar. Takipçilerden binlerce beğeni alan bu paylaşımda takipçilerin en çok dikkatini çeken ise Eser Yenenler’in şortu oldu. Takipçiler Yenenler’in şortuna ve çiftin ev haline binlerce beğeni ve yorumda bulundular. Programın ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar