Survivor 29. Bölüm izle!

Survivor 29. Bölüm izle!
Tv8 ekranlarında büyük bir mücadeleye sahne olan Survivor 29. Bölümü yine çok heyecanlı. Açık Artırma ödül oyunu sırasında çıkan Mert - Barış kavgası Survivor 29. Bölümde!

Tv8 ekranlarında kıran kırana mücadeleye sahne olan yarışma programı Survivor 29. Bölümü yine bol adrenale ve heyecana izleyicilerini ortak ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının Açık Artırma ödül oyununda becerilerini gösterdiği bölüme Mert ile Barış’ın skandal kavgası damga vuracak. Survivor 2020’de ilk kez böylesine gergin bir Ünlüler ve Gönüllüler mücadelesi ekrana geliyor. Şimdi detaylar

Survivor 29. Bölüm izle!

Haftada 3 gün yayınlanan Survivor 2020 29. yeni bölümde ödül oyunu var. Bundan dolayı hem takımlar arasında hem de takım içinde gerginlikler eksik olmuoyr. Survivor’da daha önce pek denenmeyen Açık Artırma ödül oyunu takımların iştahını kabartacak. Yarışmacıların ilk defa doyasıya yiyecek, içecek ve meşrubata sınır getirilmeyen Açık Artırma’ da yarışmacılar hem rakiple hem de kendi arkadaşlarıyla mücadele ediyor. Survivor 29. Yeni bölüme her iki takımın büyük önem verdiği ödül oyunu damga vuracak. Survivor 2020 29. yeni bölümü 27 Mart 2020 Cuma günü saat 20.00'de Tv8'de izleyicisiyle buluşuyor.

Survivor’da Skandal Kavga!

Survivor 2020’de günler geçtikçe tansiyon ve gerilim artıyor. Açlığa ve zorluğa dayanmaya çalışan yarışmacılar çok çabuk sinirleniyor ve en ufak tartışmada kavgaya yelteniyor. Diskalifiyelerin bolca yaşandığı Survivor 2020’de bu sefer aynı takımdakilerin kavgasına şahit oluyoruz. Rakip takıma yenildikçe sinirlerin yıprandığı ödül oyununda Ünlüler takımından Mert ile Barış birbirine girdi. Takım arkadaşlarının ayırmakta zorlandıkları iki dev adamın kavgası sonucu yine bir diskalifiye olacak mı?  Konseyi toplaması beklenen Acun bir diskalifiye kararı daha verebilir. Canlitv olarak Survivor 2020’de sıcak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.

Ödül oyununu kim kazanacak?

Sadece izleyicileri değil coronava virüsünden dolayı evlerine hapsolunan milyonları ekran başına toplayan Survivor 2020 Ünlüler Gönüllülerde bugün yine bir ödül oyunu var. Açlıktan ve yorgunluktan çok zor durumda kalan yarışmacılar tıka basa doayacakları Açık Artırma ödül oyunu için son derece kararlı ve gerginler. Sercan’ın “Acırsak acınır  hale geliriz” sözü ve Evrim’in “ Ya herro Ya Merro!” sözleri işin ciddiyetini açıklıyor.

Takımlarda Son Durum!

Gönüllüler’den Ceyhun Uzun’un vedasıyla Ünlüler ve Gönüllüler kadrosu son olarak şu şekilde devam ediyor. Önce Gönüllüleri verelim. Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Evrim Keklik, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Burak Yurdagör, Cemal Can Canseven, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Gizem Birdan

Ve Ünlüler!

Parviz Abdullayev, Sercan Yıldırım, Mert Öcal, Aşkım Burçe Tunay, Barış Murat Yağcı, Berkan Karabulut, Ersin Korkut, Ezgi Hocaoğlu, Elif Yıldırım Gören, Aycan Yanaç.

27-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar