Survivor’da Büyük Kavga

Survivor’da Büyük Kavga
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşan reytingi bol yarışma programı Survivor 2020’nin 27 Mart akşamı yayınlanacak bölümünde büyük bir kavga yaşanıyor. İşte detaylar!

Tv 8’in heyecanı bir an bile düşmeyen yarışma programı Survivor 2020 bu sezon tüm sezonlardan daha çok olaya şahit oldu. Kavgalar, yarışmacıların isyanları, gözyaşları, diskalifiyeler, yarışmaya uyum sağlayamayanlar… O kadar çok olay yaşadı ki 2020 Survivor’da seyirci bile artık olacaklara şaşırmıyor. Bu sezon daha zorlu olan yarışma yine bu sezon yarışmacıların psikolojisini daha çok etkilemiş durumda ve yarışmacıları daha çok zorladığı da inkar edilemeyecek kadar açık. Son olarak Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasının 29. Bölümünde iki yarışmacının kavgası yarışmaya damga vuruyor. Ünlüler takımından iki yarışmacının kavgası tüm adada hissedilirken herkes gerilimden etkilenmiş durumda. Yarışmanın 27 Mart Cuma akşamı yayınlanacak bölümünde kavga eden iki ünlünün neden kavga ettiği ve sonuçları haberimizde. İşte detaylar!

Survivor’da Büyük Kavga!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor 2020 seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her bölüm heyecanın tavan yaptığı yarışma kanalın en çok reyting alan yapımlarının başında yer alırken yarışmanın hazırlandığı adada kavga ve gerilim bir an bile eksik olmuyor. Yarışmacıların zorlu fiziksel şartlardan ve psikolojik baskılardan etkilenerek kendilerini kontrol edememeleri ve kavga etmeleri ya da yarışma kurallarına uymamaları her geçen gün daha da artıyor. Programın 27 Mart Cuma akşamı yayınlanacak bölümüne de yine büyük bir kavga damga vuruyor. Ünlüler takımında yer alan Mert ve Barış’ın kavgasının bölüme damga vurduğu yarışmada ada bu kavgadan etkilenmiş gibi görünüyor. İki yarışmacının oyun alanında birbirine girdiği kavga Cuma akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

İkili Birbirinin Üstüne Yürüdü Ortalık Karıştı!

Survivor’un Cuma akşamı yayınlanacak 29. Bölümünde iki yarışmacı arasında oyun alanında büyük bir kavga yaşanıyor. Mert ve Barış’ın oyun alanında kavga etmesi özellikle ünlüler takımını derinden etkiliyor. Ünlüler ve Gönüllülerin yemek ödülü için yarışacakları bölümde yapımcı Acun Ilıcalı “oyunun ödülü açık artırma. Tatlılar, tuzlular, içecekler hepsi olacak. Yemeği koyacağım, açık artırmayla kim alırsa o yemeğin sahibi olacak” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine ödül oyunlarında başarısız olan Ünlüler takımından Mert’in Bu avantajda yarışmayınca parkurda ısınamıyorsun böyle oluyor” sözüne takım arkadaşı Barış “Isınmak için değil kazanmak için çıkıyoruz” diyerek cevap verdi. Bunun üzerine Mert “Sen mi deneyeceksin parkuru ben denemeyeceğim de? Niye atlıyorsun atlama lan o zaman” diye bağırınca ikili birbirinin üzerine yürüyor. Kavgayı araya giren Ersin ve Sercan önlemeye çalışırken ortalık bir anda karışıyor. Survivor 2020 27 Mart Cuma akşamı Tv 8’de.

26-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar