Hizmetçiler yeni bölüm neden yok? Hizmetçiler 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hizmetçiler yeni bölüm neden yok? Hizmetçiler 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kanal D'nin yeni dizilerinden Hizmetçiler bu akşam ekrana gelmeyecek. Hizmetçiler yeni bölüm neden yok? Hizmetçiler 4.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kanal D'den ekrana gelen Hizmetçiler dizisinin bu akşam 4. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyordu. Sevilen dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelmeyecek. İzleyiciler hemen "Hizmetçiler yeni bölüm neden yok?" "Hizmetçiler 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?" gibi sorular sormaya başladı. İşte cevapları.

Hizmetçiler yeni bölüm neden yok?

Fabrika Yapım imzasıyla ekrana gelen Hizmetçiler dizisinin 4. bölüm çekimleri COVID-19 ya da halk arasında bilinen adıyla koronavirüs nedeniyle yarıda kaldı. Dolayısıyla yeni bölüm bu hafta ekrana gelemeyecek. Hizmetçiler dizisi yerine yarışma programı Çarkıfelek yeni bölümüyle yayınlanacak.

Hizmetçiler dizisinin yapım şirketi Fabrika Yapım yeni bölümün 28 Mart Cumartesi akşamı ekrana gelemeyeceğini bir mesajla duyurdu.

Hizmetçiler 4. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı, Seçkin Özdemir, Ayşenil Şamiloğlu, Gamze Karaduman, Nilay Erdönmez, Neslihan Arslan, Hazal Benli, Servet Pandur, Cansu Fırıncı ve Ali İl'den oluşan kadrosuyla Hizmetçiler dizisi, Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getirdi. Yeni bölümün 28 Mart Cumartesi akşamı yayınlanmayacak olması ise Hizmetçiler dizisinin sevenlerini üzdü. İzleyiciler yeni bölümün hangi tarihte ekrana geleceğini oldukça merak ediyor. Hizmetçiler dizisinin yeni bölümünün ekrana gelebilmesi için öncelikle çekimlerinin tamamlanması gerekiyor. Ancak Hizmetçiler dizisinin çekimlerine ne zaman yeniden başlanacağı belirsiz. Dolayısıyla bir süre Hizmetçiler dizisini Kanal D ekranlarında göremeyeceğiz. 4 Nisan Cumartesi tarihinde de Çarkıfelek'in yeni bölümü izleyici karşısına çıkacak.

Hizmetçiler dizisinin konusu ne?

Ela, pek bilinmeyen bir kasabada hayatını sürdürürken beklemediği bir şekilde kendini Cennet Konakları'nda bulur. Cennet Konakları, zengin ailelerin evlerine ev sahipliği yapan lüks bir sitedir. Burada şatafat içinde yaşayan Atahanlı ailesinin hizmetçisi olur. Geldiği sitede yaşayan tüm ailelerin gizli sırları vardır. Bununla birlikte çalışan hizmetçilerin de pek çok sırra sahiptir. Bununla birlikte altında çalıştıkları ailelerin hemen hemen bütün sırlarını bilmektedir. Bu kadar sırrın olduğu yerde gırla entrikanın dönmesi ise kaçınılmazdır. Genelde zenginlerin entrikalarını görmeye alışkınızdır ancak Cennet Konakları'ndaki entrikalar, zengin ailelerin değil altarında çalışan hizmetçilerin gözünden ekrana taşınıyor.  

28-03-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler