Survivor 31. bölüm izle!

Survivor 31. bölüm izle!
Ekranların en heyecanlı yarışma programı Survivor bu akşam 31. bölümüyle karşınızda olacak. Dolu dolu yarışmalarıyla Survivor 31. bölüm izlemek için bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Sevilen reyting rekortmeni yarışma programı Survivor 2020 yine en çok izlenenler arasında. Acun Ilıcalı'nın Türkiye'ye uyarladığı Survivor yarışması senelerdir aynı ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yeni sezona da oldukça iddialı giren Survivor beklediği ilgiyi ve reytingi bu yılda almayı başardı. Koronavirüs salgını sebebiyle evden çıkamayanlar için eğlenceli bir alternatif olan Survivor 31. bölümüyle bu akşam saat 20:00'da Tv8'de olacak. Survivor 31. bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Survivor heyecanı devam ediyor!

Tv8'de yayınlanan ve birçok kişi tarafından heyecanla takip edilen Survivor yarışması Dominik Cumhuriyeti'nde yapılıyor ve özel alanda yarışmacıların yaşadığı günlük hayat ekrana yansıyor. Oldukça zor şartlarda yaşamak durumunda olan yarışmacılar, zorlu parkurlarda yapılan yarışmalarda rakipleriyle mücadele ederek, hem orada kalmak hem de ödülleri kazanmak için yarışıyor. Cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri yayınlanan Survivor bu akşam 31. bölümüyle karşınızda olacak. Kıyasıya yarışmaların olduğu Survivor'da yarışmacılar büyük bir mücadele sergiliyor. Survivor 31. bölüm izle!

Dokunulmazlık oyununun kazananı kim oldu?

Survivor 2020 oldukça çekişmeli yarışmalara sahne olurken, yarışmacıların performansı da oldukça iyi. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının yarıştığı programda dün dokunulmazlık oyunu oynanmıştı. Ünlüler takımından Gönüllüler'e geçen Barış ise yeni takımına alışmaya çalışıyor. Barış'ın yeni takımındaki performansı oldukça merak ediliyordu. Survivor 30. bölümde yaşanan çekişmeli yarışmada takımlar 1. dokunulmazlık için yarıştı. Gönüllüler'in iyi bir yarışma çıkardığı dünkü yarışmanın ardından bugünkü performansları merak ediliyor. 1. dokunulmazlık oyununun kazananı Gönüllüler olurken, bugün çekişmeli bir yarış bekleniyor.

Survivor'a kim veda edecek?

Öte yandan Barış'ın yeni takımındaki konuşmaları Ünlüler takımında tartışmalara sebep oldu. Barış'ın sırlarını anlattığını belirten yarışmacılardan Sercan'la Barış arasında kısa bir tartışma yaşandı. Barış'a karşı Gönüllüler takımında da temkinli davrananlar varken bu akşam takıma veda edecek kişi oldukça merak ediliyor. Bu akşam yayınlanacak Survivor 31. bölümde ise seyircilerin belirleyeceği kişi, Survivor'a veda edecek.

İyi Seyirler

29-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler