Survivor 32. Bölüm izle!

Survivor 32. Bölüm izle!
Tv8 ekranlarında inanılmaz bir mücadeleye sahne olan yarışma programı Survivor 32. Bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı ve eleme adayı kim oldu?

Tv8  ekranlarında inanılmaz bir mücadeleye sahne olan yarışma programı Survivor 32. Bölümü yine müthiş parkurlara ve heyecana izleyicilerini ortak ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kıyasıya mücadele ettiği Survivor 32. Bölümde eleme adayı kim oldu? Ayrıca Survivor 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Şimdi detaylar

Survivor 32. Bölüm izle!

Bu akşamki yeni bölümde yine bol adrenalin var. Haftanın ilk eleme adayı belli olacak ve yarın akşam bir yarışmacı daha adaya veda edecek. Dün akşamki yayınlanan son bölümde dokunulmazlık oyununda büyük rekabet yaşandı. Gecenin sonunda parkurda istediği başarıyı yakalayamayan bir takım dokunulmazlığı kaybetti ve konseyde yapılan oylama ile aralarından bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Survivor 6. hafta performans tablosu dün akşam toplanan konseyde ortaya çıktı ve eleme adayının belli olmasının ardından açıklandı.

Haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

6 haftadır inanılmaz bir koşuşturmaya sahne olan Survivor'un yayınlanan son bölümünde ekrana gelen dokunulmazlık mücadelesi izlenmeye değerdi. Gecenin sonunda parkurda istediği başarıyı yakalayamayan bir takım dokunulmazlığı kaybetti ve konseyde yapılan oylama ile aralarından bir kişiyi eleme potasına gönderdi. Öte yandan, oyun sırasında, Barış ve Sercan arasında yaşanan tartışma yine bardağı taşıran bir gelişme oldu. Bakalım bu akşam toplanacak olan konseyde yine bir diskalifiye yaşanacak mı? bütün bu soruların cevabı 30 Mart pazartesi saat 20:00’de Tv8’de. Keyifli seyirler.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Televizyon dünyasının en eğlenceli ve yarışmacı kanalı olan TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Survivor 2020'nin 6. Hafta dokunulmazlık oyunu vardı. Parkurun sonunda en iyi atış yapan takım dokunulmazlık hakkı kazanacaktı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı oyunda, Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için bayrak yarışı düzenlendi. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu bu hafta ünlüler takımı kazandı.

Eleme Adayı Gönüllülerden

Survivor dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyde toplandı. Yapılan oylama sonucunda Survivor eleme adayı Yunus Emre oldu. Survivor diğer eleme adayları ise salı günü eleme gecesinde belli olacak. Eleme adayı olan Yunus Emre, konseyde duygularını şöyle ifade etti. "Kimseye alınmadım gücenmedim. Değişik bir konsey olacak. Katkı da sağlayamadım. Buradan gitsem de SMS birincisi de çıkıp ismimi söyleseydi ona karşı da saygısızlığım olmadan buradan gidecektim."

Yine tartışma yine kavga!

Survivor 2020 bu sezon çok gergin geçiyor. Hemen her bölümde kavga eksik olmuyor. Yeni bölümde oyun öncesinde tartışan Barış ile Sercan, dokunulmazlık oyununda karşılaştı. Skor 6-5 Ünlüler lehine iken Sercan ile Barış yarışmak için parkura çıktı. Barış, oyunu isabetli atışları ile kazandı ve skoru berabere getirdi. 6/6. Buna sinirlenen Sercan'ın Barış'ı tehdit ettiği sahneler dikkat çekti. İkili arasında yaşanan tartışma bir anda tansiyonu yükseltti. Acun Ilıcalı konseyde yapılan oylama sonrası Barış'a küfreden Sercan Yıldırım'ı sertçe uyardı.

30-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar