Özge Özpirinçci'den anlamlı doğum günü kampanyası!

Özge Özpirinçci'den anlamlı doğum günü kampanyası!
Kadın dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin doğum günü yaklaşırken aldığı karar takdir topladı. Özpirinçci, doğum gününde bakın ne yapacak?

Güzel oyuncu Özge Özpirinçci üç sezon yer aldığı Kadın dizisindeki başarılı performansıyla akıllarda yer etmişti. Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kadın'ın final yapmasının ardından tatil yapan Özpirinçci, Biz Bize filminde rol alacağı belirtilmişti. Özpirinçci, bu kez sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Koronavirüs salgını sebebiyle kimsenin sokağa çıkamadığı bir döneme denk gelen doğum günü için açıklama yapan Özpirinçci, takipçilerinden ve sevenlerinden 'Tohum Otizm Derneği'ne yardım yapmalarını istedi.

Özpirinçci, doğum gününü otizim vakfına bağışladı!

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Özge Özpirinçci, instagram hesabından çocukluk fotoğrafıyla birlikte bir açıklama yayınladı. İki gün sonra doğum günü olduğunu belirten Özpirinçci, kutlama yapamayacaklarını belirterek bilgilendirme notu paylaştı. 120 binin üzerinde beğeni alan paylaşımda Özpirinçci, "2 gün sonra doğum günüm ama bugünden herkesi bilgilendirmek istedim. Malum evde kalmamiz gereken bu zamanlarda herhangi bir kutlama vs olamayacağı için bu sene doğum günümü Tohum Otizm Vakfina bağışlıyorum! Lütfen profilimdeki linke tiklayın ve büyük kücük farketmeksizin bagislarinizi gerceklestirin. Herkese daha güzel günler diliyorum!" ifadelerini kullandı. Özge Özpirinçci'nin paylaşımı birçok kişi tarafından beğenildi ve takdir topladı. Kadın dizisindeki rol arkadaşı Seray Kaya, oyuncu Alper Saldıran ve sanatçı Gaye Su Akyol'da Özpirinçci'nin paylaşımını beğenip yorum yapanlar arasındaydı.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci son dönemde yaptığı en başarılı projelerden biri olarak Kadın dizisiyle hatırlanıyor. Kadın dizisinde canlandırdığı Bahar karakteri ile çok sevilen Özpirinçci, 1 Nisan 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi. Bir süre ABD'de yaşayan Özpirinçci, 2008 yılında Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümü'nden mezun oldu. Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri ve Cesaretin Var Mı Aşka dizileriyle televizyon dünyasına giren güzel oyuncu birçok reklam projesinin de yüzü oldu. Show Tv'de yayınlanan Melekler Korusun dizisiyle ünlenen Özpirinçci, kariyerinin doruğuna Kadın dizisi ile çıktı. Çeşitli televizyon kanallarındaki birçok dizide yer alan Özpirinçci sinema dünyasında da başarılı projelere imza attı. Özge Özpirinçci en son Biz Bize adlı filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar