Survivor 33. Bölüm izle!

Survivor 33. Bölüm izle!
Survivor 33. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Ödül oyununu hangi takım kazandı? Bir yarışmacının daha yarışmaya veda edeceği eleme konseyinde ilk aday kim?

Issız bir ada dünyadan ve hayattan kopuk bir şekilde rakipleriyle ve zor yaşam koşullarıyla mücadele eden yarışmacılardan oluşan Survivor 33. Bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Basketbol maçlarının oynandığı ödül oyununu hangi takım kazandı? Bir yarışmacının daha yarışmaya veda edeceği eleme konseyinde ilk aday kim? Bu akaşam hangi ödül oyunu var ve adada yaşanan son durumlar neler? Tüm heyecanıyla Survivor 33. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

Survivor 33. Bölüm izle!

31 Mart akşamı Tv8’de ekrana gelecek 33. Yeni bölümde iletişim oyunu ve eleme konseyi gündemi bir kez daha sarsacak. Evrim’in takım arkadaşları için yaptığı saçma yorumlar seyirciyi güldürürken bakalım Yunus Emre’den sonra hangi isim eleme konseyine gidecek? Ülke ve dünya gündeminden bir an olsun uzaklaşmak için izleyeceğimiz Survivor 33. Bölüm sonunda Gönülülerden acaba hangi isim adaya veda edecek?

İletişim oyununu kim kazanacak?

Survivor yarışmacıları haftalardır sevdiklerinden ve vatanlarından uzak. Bu nedenle ara sıra sevdikleriyle görüntülü konuşabildikleri iletişim oyunları düzenleniyor. Yarışmacılar için ayrı bir moral ve motive unsuru olan iletişim oyunun kazanmak için Ünlüler ve Gönüllüler,  birbirinden zorlu parkurlarda marifetlerini sergileyecekler.

Eleme konseyi ve veda!

Bugün yine bir eleme konseyi var. Yunus Emre’nin ilk aday olarak belirlendiği yarışmalardan sonra bu akşam eleme konseyine iki isim daha gelecek. Sms oylarıyla Gönüllülerden belirlenecek bir yarışmacı Survivor 2020 e veda edecek.

En büyük yalaka!

Bu arada yarışmanın başından beri kimseyle geçinemeyen ve sürekli birileri hakkında absürt tanımlamalar yapan Evrim yine yaptı yapacağını ve arkadaşlarına verdi veriştirdi. Burak ve Emre için yaptığı zehir zemberek yorumlarla seyirciyi güldüren Evrim hızını alamayarak Yasin için de komik yorumlar yaptı. Canlitv olarak Evrim’in cümlelerini aynen yayınlıyoruz. “ Ardahan hayatımda gördüğüm en büyük yalaka! Burak ise dünyadaki en büyük ikinci yalaka! .Cemal Şan’ı hiç sorma, o da çok fena. Onu hiç unutmayın!” Güya bu sözlerle arkadaşlarını uyaran Evrim bakın bir türlü yıldızının barışmadığı Yasin için neler yumurtladı. “ Yasin mi? O, yanındakileri maşa olarak çok güzel kullanır.”

Her cümlesiyle inciler yumurtlayan Evrim’e bakalım yarışmacılar nasıl bir tepki verecek, yoksa cevap vermeyip gülüp geçecekler mi? Bu ve tüm soruların cevabını ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Survivor son bölümde neler yaşandı?

30 Martta yayınlanan Survivor'ın 32. bölümünde yine bir ödül oyunu vardı. Ünlüler ve gönüllüleri karşı karşıya getiren bu oyunda çok güzel bir menü yarışmacıları bekliyordu. Ödül; duş alma, et, patates püresi ve salatadan oluşunca yarışmacılar var güçleriyle yarıştılar. Büyük heyecana sahne olan ödül oyununu ünlüler takımı 10-5 skoruyla kazandı.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar