Survivor 36. Bölüm İzle!

Survivor 36. Bölüm İzle!
Survivor 36. Bölüm İzle; 4 Nisan Cumartesi 36. Bölümüyle ekrana gelen Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında geçen yarışmanın 36. Bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 36. Bölüm İzle; Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 36. Bölümüyle ekrana gelecek olan Survivor 2020 36. Bölümü bu akşam ekrana gelecek. Yarışmanın dün akşam yayınlanan 35. Bölümünde kıyasıya bir mücadele yalanmış ve ödül oyununu kıyasıya bir yarışmanın sonunda Ünlüler takımı kazanmıştı. Özellikle son bölümlerde heyecan, gerilim ve kavganın eksik olmadığı Survivor 2020’de Ünlüler ve gönüllüler arasında geçen yarışlar her geçen gün adayları daha fazla zorluyor ve gün geçtikçe de adayların sinirleri daha fazla geriliyor ve kavgalar daha sık yaşanıyor. Son bölümlerde üst üste kazanan ünlüler moral kazanırken gönüllüler de gerilim daha da tırmanmış durumda. Bu akşam yayınlanacak Survivor 2020 36. Bölüm de yine kıyasıya bir kavgaya sahne oluyor.

SURVİVOR 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8’in başarılı yarışma programı Survivor 2020 bu akşam 36. Bölümüyle ekrana geldi. Dün akşam yayınlanan ve kıyasıya bir rekabete sahne olan ödül oyununda rakibine 10 – 6’lık üstünlük kuran ve ödül ödülünü kazanan Ünlüler rahat bir nefes alırken gönüllüler endişeyi son damlasına kadar hissetmeye başladılar. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabetin son bölümünü seyretmek için bağlantımıza tıklayın.

SURVİVOR 2020 36. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ünlüler ve gönüllüler arasında yaşanan rekabetin son safhasına gelindiği Survivor 2020 bu akşam gerilimli bir bölümle ekrana geliyor. Özellikle kavga ve tartışmanın hemen her bölüm yaşandığı ve yarışmacıların sinirlerinin iyice yıprandığı bu bölümde de yine kavgalar, tartışmalar ve küfürler havalarda uçuşuyor. Bir süredir yarışma kazanamayan Gönüllüler takımında bunun etkisi hissedilirken sinirlerin gerilmesi sonucunda takımda bulunan Yunus Emre ile Gizem arasında yaşanan tartışma ve kavga tüm ekibinin psikolojisini de etkiliyor. İkili birbirine karşı yükselirken takım arkadaşları ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Öbür taraftan bu akşam yayınlanacak bölüme dokunulmazlık oyunu damga vuracak. Bu oyunu alarak morallerini yükseltmek ve elenme riskini üzerlerinden atmak isteyen gönüllüler yarışmaya iyice asılırken son zamanların en heyecanlı dokunulmazlık oyunu yaşanıyor. Özellikle dün akşam yaşanan ödül oyunundaki mağlubiyeti unutturmak isten gönüllüler bu akşam daha bir motive olmuş olarak parkura çıkacak. Bu akşam yaşanacak dokunulmazlık oyunun da özellikle Barış ve Mert arasında geçecek kıyasıya rekabet son zamanların en heyecanlı yarışması olacak.

Survivor 36. Bölümü tek parça izlemek için ve Survivor 2020’yle ilgili gelişmeleri takip etmek için canlitv.com adresini takip edin.

04-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar