Survivor 41. bölüm izle

Survivor 41. bölüm izle
Survivor 41. bölüm izle; tv8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'ı canlı ve tek part izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 41. bölüm izle; tv8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 9 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Programın yeni yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler açık artırma oyununda kazandıkları paralar ile açık artırma usulü sunulan yemeklerin sahibi olmaya çalışacak. Yine keyifli sahnelerle ekranlara konuk olan Survivor'ı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Ekranların en zorlu yarışma programı Survivor'da sekizinci hafta geride kaldı. Birleşmeye sayılı günler kala oyunlarda rekabet kızışırken dün gönüllüler takımının 7-2'den oyun vermesi tüm dengeleri alt üst etti. Survivor'da bu hafta neler oldu? İletişim oyununu kazanan takım hangisi oldu? Yarışmaya hangi isim veda etti? Hepsi ve daha fazlası haberimizde!

Survivor'da bu hafta neler oldu?

Yaklaşık 1,5 aydır neredeyse tüm yemek oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı, ünlüler takımından transfer olan Barış Murat Yağcı'nın kendilerine dahil olmasıyla birlikte oyun kazanmaya başladı. Dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler rahat bir nefes alırken, uzun zamandır eleme konseyi heyecanı yaşamayan ünlüler takımında gerilim yükseldi.

Birlik ve beraberlik nidalarının atıldığı ünlüler takımı oylama sonrasında karıştı. Survivor tarihinde belki de tekrarına nadir rastlayacağımız bir olay gerçekleşti ve ilk konseyde oy eşitliğinden dolayı ünlüler takımından eleme potasına iki isim yazıldı. Bu isimler ise yarışmaya sonradan dahil olan Ezgi ve performans tablolarında en iyiler arasında yer alan Azerbaycanlı yarışmacı Parviz'di.

Salı günü gerçekleşen konseyde ise SMS birincisi ve ikincisi iki isim belirlemek üzere açıklandı. Burada da bir sürpriz yaşandı ve Ezgi SMS oylamasında en çok oy alan ilk iki isimden biri oldu. Böylece Ezgi'nin adaylığı düşerken yeni isim belirleme görevi de ona düştü. SMS'de diğer en çok ay olan isim ise Aycan oldu. Ezgi Ersin'i eleme adayı olarak belirlerken, Aycan ise Mert'in ismini söyledi.

SMS sonucunda en az oyu alan yarışmacı Parvis oldu ve böylece final şansı en çok görülen, performans tablolarında en iyiler arasında yer alan Parviz birleşme haftasında yarışmaya veda eden isim oldu.

 

 

09-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler