Survivor 53. Bölüm İzle

Survivor 53. Bölüm İzle
Survivor 2020 53. bölüm bu akşam tv8'de yayınlandı! İletişim oyununu hangi takım kazandı? Yasin ve Barış kavgasında diskalifiye çıktı mı? Yarışmadan hangi isim elendi?

Survivor 53. bölüm izle! Tv8’de 21 Nisan Salı akşamı yayınlanan Survivor 2020’yi canlı ve tek part izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde yarışmacılar bir gece dünyaca ünlü bir sanatçının malikanesinde annelerinin seçtiği yemekleri yemek ve bir gece konaklama ödülünün sahibi olabilmek için mücadele etti. İki takımda büyük ödülün sahibi olabilmek için büyük çaba sarf ederken Yasin ve Barış’ın kavgası oyuna damga vurdu.

Olay büyümeden müdahale eden Acun Ilıcalı iki yarışmacıyı da ayrı noktalara göndererek sinirlerinin yatışmasını bekledi ve oyundan men etti. Büyük ödülün sahibi ünlüler takımı olurken büyük ödülün tadını doyasıya çıkardılar.

Yasin ve Barış kavgasında diskalifiye olacak mı?

Yarışmanın bu akşam yayınlanan iki tanıtımında bugün yaşanacaklara dair ipuçları verildi. İnternete özel yayınlanan 53. bölüm tanıtımında Yasin'in yaşananlardan dolayı Barış'ı suçladığı ve bir daha asla birlikte hareket etmeyceklerini açıkladığı görülüyor. Diğer bir görüntü de ise İletişim oyunu sırasında Ersin'in 'Bir daha düşürürsen ben gönüllüler takımına geçeceğim Mert' demesi ve Mert'in Ersin'e 'Aç ve sefil bir hayat mı istiyorsun' sözleri Cemal'i sinirlendiriyor.

Öte yandan dün yaşanan olumsuzluklardan Barış'ı sorumlu tutan Gönüllüler takımının Barış'a karşı cephe aldığı görülüyor. Defalarca keyfi oyun oynamak istemeyen, adadan gitmek istediği dile getiren Nisa'nın Barış'a 'Sen Survivor'a neden geldin' sözleri ise izleyenlerin büyük tepkilerine sebep oluyor.

Survivor’da iletişim oyununu hangi takımın kazanacağı, iki takımdan da SMS birincileri ve ikincilerinin hangi isimleri eleme adayı olarak belirleyeceği, Barış ve Yasin kavgasında diskalifiye çıkıp çıkmayacağı, yarışmaya hangi ismin veda edeceği bu akşam yayınlanan bölümünde belli olacak.

Ünlüler ve Gönüllüler takımında hangi isimler eleme adayı?

Birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyunu haftada iki defa oynanacak ve iki takımın birer defa oyun kaybetmesi durumunda iki takımdanda 3’er yarışmacının eleme adayı olacağı, aynı takımın iki defa kaybetme durumunda ise üç yarışmacının eleme adayı olacağı açıklanmıştı.

Bu hafta Cumartesi oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler, Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler takımı kaybetti. Gönüllüler takımı Barış’ı eleme adayı olarak belirlerken, Ünlüler takımı eleme adayı olarak Ezgi’yi belirledi.

Bu akşam açıklanacak SMS sonuçlarına göre iki takımında SMS birinci ve ikincileri iki isim daha belirleyecek en az SMS alan isim yarışmaya veda edecek.

Survivor 53. bölüm bu akşam 20:00'da tv8'de!

21-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler