Survivor 54. bölüm izle!

Survivor 54. bölüm izle!
Survivor 54. bölüm izle! Konseyin ardından gerginliğin arttığı Survivor'da 54. bölüm heyecanı yaşanacak. Takımlar yeni bölümde yine ödül için mücadele edecek.

Survivor 54. bölüm izle! Survivor 2020, 22 Nisan Çarşamba akşamı saat 20:00'da TV 8 ekranlarından izleyicisine ulaşacak. Reytingleriyle Acun Ilıcalı'nın yüzünü güldüren Survivor 54. bölümde neler olacak? Survivor izleyicileri yeni bölümü nereden izleyebilir? Sevenleri programı hangi adresten izleyebileceğini merak ediyor. Siz de yeni bölümü izlemek istiyorsanız yazının devamına göz atın.

Survivor 54. bölüm izle

Bugünlerde haftanın her gününü domine eden Survivor, 54. bölümüyle ekrana gelecek. Bölümün fragmanında heyecan dozunun daha da arttığı görülüyor. Elif, yayınlanan fragmanda Sercan, Aycan ve Aşkım'ı üçlü grup olmakla suçluyor. Aşkım ise Elif'in ada konseyinde kendileri için "Charlie'nin Melekleri" benzetmesini yapmasını manidar bulduğunu söylüyor. Yasin ise takım arkadaşlarına tepki göstermek amacıyla yüzünü siyaha boyuyor. Tüm bunların ardından ödül oyunu heyecanı yaşanıyor. Yarışmanın sunucularından Murat Ceylan, ödülün orman evinde bir gece geçirmek olduğunu söylüyor ve bunu duyan yarışmacılar büyük bir sevinç yaşıyor. Doğal olarak ödülü kazanmak için herkes büyük bir mücadele ortaya koyuyor. Tüm bunların yanı sıra Cemal Can duygusal anlar yaşıyor. Hepsine ve daha fazlasına Survivor 54. bölümde tanıklık edeceğiz. 

Survivor 54. bölüm, 20:00'da ekrana gelecek ve yine milyonlarca izleyici tarafından izlenecek. Bölüm televizyonun hemen ardından internet üzerinden de izlenebilecek. 54. bölümün tamamını tv8.com.tr adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Bölümden kesitler de Survivor Youtube kanalından paylaşılıyor. Survivor 54. bölüm izlemek için yukarıda sizinle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

Survivor 53. bölümde neler yaşandı?

Survivor 53. bölümde iletişim oyunu ve bir kişinin yarışmaya veda ettiği ada konseyi heyecanı yaşandı. İki takımdaki yarışmacılar da iletişim oyununda sevdiklerinden haber alabilmek için yarıştı. Yarışma 10'a 7 bitti ve Gönüllüler takımı sevdikleriyle hasret giderdi. Gelelim bölümün asıl heyecanlı anlarına. Ada konseyi oldukça gergin bir şekilde geçildi. Yasin ve Barış arasındaki arbede ada konseyinin ilk gündem maddesiydi. Yarışmada böyle olaylara müsade edemeyeceğini dile getiren Acun Ilıcalı,  iki yarışmacıya da bir sonraki üç ödülden men etti. Sonrasında da SMS oylaması sonucunda yarışmaya veda eden kişiyi öğrendik. Ezgi, Gizem Ardahan, Yasin, Yunus Emre ve Elif'in eleme adayı olarak çıktığı SMS oylamasında en az oyu Ezgi aldı ve adaya veda etti.

22-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler