Survivor 56. Bölüm İzle

Survivor 56. Bölüm İzle
24 Haziran Cuma akşamı Survivor 2020 56. yeni bölümüyle ekrana geldi. Survivor son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 56. bölüm izle! tv8’in sevilen yarışma programında bu akşam yarışmacılar erzak oyunu için mücadele edecekler. Uzun zamandır erzak oyununu kazanamayan gönüllüler takımı bu defa ödülü kazanmayı başaracak mı? Survivor’ın 24 Nisan Cuma akşamı yayınlanan bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Survivor’ın bu akşam yayınlanacak bölümünde izleyenleri yine heyecan dolu dakikalar karşılayacak. Uzun zamandır erzak ödülünü kazanamayan gönüllüler takımı tam konsantre ünlüler takımı karşısına çıkarken mücadelenin kazananının hangi taraf olduğu en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

SURVIVOR'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Birleşme partisinin ardından bazı kurallar değişirken bu değişiklikler de mücadelelere olumlu yansıdı ve yarışmacılar ödüllerin sahibi olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Eleme sisteminde yapılan değişikliğin ardından dokunulmazlık oyunu haftada ikiye çıkarıldı. İlk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybederken, ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler oldu. İki takımda bir eleme adayı belirlemek için konseye çıkmak zorunda kalırken gönüllülerde Barış, ünlülerde ise Ezgi eleme adayı olarak belirlendi. Peki SMS sonuçlarında hangi isim ne kadar oy aldı? Bu hafta yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Survivor’da perşembe akşamı Anlat Bakalım oyunu oynandı. Sıcak içecek ve tatlı ödüllü anlat bakalım oyununda kazanan taraf yine ünlüler takımı oldu ve ödülün sahibi oldular. 

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Yasin’le kavgası yarışmaya damga vuran Barış’ın yıldızı yeni takımıyla da bir türlü barışamadı. Tüm takım Barış’ı cephe alırken, eleme konseyinde de ilk eleme adayı oalrak Barış gösterildi. Ünlüler takımı ise ikinci konseyde eleme adayı olarak Ezgi’yi çıkardı.

Salı günü gerçekleşen eleme konseyinde gönüllüler takımında en çok SMS olan isim Barış oldu. Böylece Barış eleme potasından çıkmış oldu. Böylece gönüllüler takımında SMS oylamasında ilk üç isim açıklandı ve ikinci Cemal Can, üçüncü Evrim oldu.

Barış, Gizem’i eleme adayı olarak gösterirken, Evrim Ardahan’ı, Cemal Can ise Yasin’i eleme adayı olarak gösterdi.

Ünlüler takımında ise SMS birincisi Mert, SMS ikincisi ise Aycan oldu. Eleme adayı olan Ezgi’nin yanına Mert, Yunus Emre’yi, Aycan ise Elif’i gönderdi.

SMS oylamasında en az oy alan isim iki haftadır sakatlığı devam eden Ezgi oldu ve Survivor’a veda eden isim oldu.

24-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler