Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finalinde diziye 2 isim daha veda edecek!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finalinde diziye 2 isim daha veda edecek!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 165. bölümüyle sezon finali yapacak. Sezon finali bölümünde 2 isim diziye veda edecek.

ATV ekranlarının uzun soluklu dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 28 Nisan Salı akşam yayınlanacak 165. bölümüyle birlikte sezon finali yapıyor. Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı dizi, sezon finali bölümünde 2 oyuncusuna veda edecek. Sezon finali bölümü, Kutay Sungar ve Mehmet Esen'in rol aldığı son bölüm olacak.

Mehmet Esen ve Kutay Sungar diziden ayrılıyor

Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu ve Sanem Çelik gibi isimleri izlediğimiz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, 5. sezonuyla ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Bu hafta sezon finali bölümüyle araya girecek diziden Burak Sergen'in ayrılacağını geçtiğimiz günlerde öğrenmiştik. Sezon finaline günler kalan Burak Sergen'in ardından 2 ismin daha diziden ayrılacağını haber aldık. Kutay Sungar ve Mehmet Esen diziden ayrılıyor. Mehmet Esen, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Samuel karakterine can veriyordu. Kutay Sungar ise Ahmet Meftun karakteriyle izleyici karşısına çıkıyordu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Dilerseniz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 28 Nisan Salı akşamı ekrana gelecek 5. sezon finaline günler kala son bölümde neler yaşandığını bir hatırlayalım. Çakırbeyliler hazırlıksız bir şekilde kim olduğuyla ilgili hiçbir bilgileri olmayan biri tarafından hedef olmuşlardır. Hurşit'i, Hızır'ın gözleri önünde öldürürler, Fahri ise ağır yaralı olarak kurtulur ancak yaşam mücadelesi daha yeni başlamıştır. Tüm bu yaşananların ardından herkes tedirginlikle Çakırbeyliler'in bu saldırıya nasıl bir hamleyle karşılık vereceğini beklemeye başlar. Hızır daha temnkinli bir plan önerir. Haşmet ve Tipi'nin başını çektiği masa üyeleri saldırgan bir yol izlemenin daha iyi olacağını düşünür. Ayrına başlarına gelen şeylerden Hızır'ı sorumlu tutarlar. Öyle ki onun Alparslan ile gizli planlar yaptığını düşenerek masadaki yetkiler ele geçirmek için bir hamle yaparlar. Çakırbeyliler'den habersiz bir şekilde Tufan ve Feyyaz'ın da bulunduğu gizli bir toplantı gerçekleşir. Toplantının başlıca gündem maddesi ise Hızır ve Alparslan'ın alınan kararlarda herhangi bir söz hakının olup olmamasıdır. Bunun için bir oylama yapılır.

23-04-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar