Survivor 57. bölüm İzle

Survivor 57. bölüm İzle
Survivor'ın 25 Nisan Cumartesi yayınlanan bölümünde dokunulmazlık heyecanı yaşanacak. Survivor 57. bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Survivor 57. bölüm izle! tv8’in sevilen yarışma programında bu akşam birinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Geçtiğimiz hafta birinci dokunulmazlık oyununu gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve en az SMS oyu alan Ezgi adaya veda etmişti. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununun birinci ayağını hangi takım kazanacak?

Survivor’ın 56. bölümünde erzak oyunu için ünlüler ve gönüllüler takımı içerisinde makarna, salça, yağ, şeker, hurma ve birçok bakliyatın bulunduğu ramazan Kolisi ve orman ev ödülünü kazanmak için yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. Gönüllüler takımından Barış sakatlığı nedeniyle oyunlara katılamadı, ünlüler takımından Sercan ise Avantaj oyununu kaybettikleri için oyun dışı kaldı. Uzun zamandır erzak oyununu kazanamayan gönüllüler takımı parkurda çok ciddi mücadele gösteri ve 10’a 5 oyunu kazandı. Gönüllüler takımı ödülün sahibi olup orman evde bir gece geçirmeye giderken Barış ve Yasin cezaları nedeniyle kampa dönmek zorunda kaldı.

SURVIVOR'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Birleşme partisinin ardından bazı kurallar değişirken bu değişiklikler de mücadelelere olumlu yansıdı ve yarışmacılar ödüllerin sahibi olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Eleme sisteminde yapılan değişikliğin ardından dokunulmazlık oyunu haftada ikiye çıkarıldı. İlk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybederken, ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ünlüler oldu. İki takımda bir eleme adayı belirlemek için konseye çıkmak zorunda kalırken gönüllülerde Barış, ünlülerde ise Ezgi eleme adayı olarak belirlendi. Peki SMS sonuçlarında hangi isim ne kadar oy aldı? Bu hafta yarışmaya veda eden isim kim oldu?

Survivor’da perşembe akşamı Anlat Bakalım oyunu oynandı. Sıcak içecek ve tatlı ödüllü anlat bakalım oyununda kazanan taraf yine ünlüler takımı oldu ve ödülün sahibi oldular.

Yarışmanın Cuma akşamı yayınlanan bölümünde ise Erzak Oyunu oynandı. Erzağı kazanan takım orman evde bir gece konaklama şansına da sahip oldu. Gönüllüler takımı uzun zamandır kazanamadığı erzak ödülü için büyük bir mücadele gösterip, parkurda ünlüler takımına fark atarak 10’a 5 yarışmayı kazandı.

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Yasin’le kavgası yarışmaya damga vuran Barış’ın yıldızı yeni takımıyla da bir türlü barışamadı. Tüm takım Barış’ı cephe alırken, eleme konseyinde de ilk eleme adayı olarak Barış gösterildi. Ünlüler takımı ise ikinci konseyde eleme adayı olarak Ezgi’yi çıkardı.

Salı günü gerçekleşen eleme konseyinde gönüllüler takımında en çok SMS olan isim Barış oldu. Böylece Barış eleme potasından çıkmış oldu. Böylece gönüllüler takımında SMS oylamasında ilk üç isim açıklandı ve ikinci Cemal Can, üçüncü Evrim oldu.

Barış, Gizem’i eleme adayı olarak gösterirken, Evrim Ardahan’ı, Cemal Can ise Yasin’i eleme adayı olarak gösterdi.

Ünlüler takımında ise SMS birincisi Mert, SMS ikincisi ise Aycan oldu. Eleme adayı olan Ezgi’nin yanına Mert, Yunus Emre’yi, Aycan ise Elif’i gönderdi.

SMS oylamasında en az oy alan isim iki haftadır sakatlığı devam eden Ezgi oldu ve Survivor’a veda eden isim oldu.

25-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler