Survivor 59. bölüm izle!

Survivor 59. bölüm izle!
Dokunulmazlık oyunlarının ardından Survivor'da bu akşam büyük ödül heyecanı yaşanıyor. Büyük ödülü hangi takım kazanacak?

Survivor 59. bölüm izle! tv8’in en çok izlenen yarışma programı Survivor 27 Nisan Pazartesi akşamı heyecan dolu bir bölümle ekranlara konuk oldu. Bugün ekrana gelecek bölümün tanıtımında yarışmacılar büyük ödül için mücadele verecekler. Yarışma sırasında Mert ile Sercan arasında ufak bir tartışma yaşanırken bir süredir keyfi olarak oyunlarda olmak istemeyen Nisa’nın yapacakları hem takım arkadaşlarının hem de Acun Ilıcalı’nın tepkisini çekecek. Nisa kendi isteğiyle yarışmadan ayrılacak mı? Bunun cevabını Survivor’ın bu akşam yayınlanan bölümünde izleyeceğiz. Survivor son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde.

SURVİVOR’DA BU HAFTA NELER OLDU?

Geçen hafta yarışmaya ünlüler takımından Ezgi’nin veda etmesinin ardından yeni dokunulmazlık oyunları da sonlandı. Peki haftanın dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Hangi isimler eleme adayı oldu? İşte detaylar!

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu 25 Nisan Cumartesi akşamı oynandı.Ünlüler ve Gönüllüler takımı hem ödül, hem de dokunulmazlık almak için kıyasıya mücadele ettiler. Oyun sırasında 7-0’lık skorla büyük Ünlüler takımına büyük fark atan Gönüllüler takımı oyunu rahat kazanacağını düşünürken sonradan açılan Ünlüler takımı skoru 9-7’ye taşıdı. Ancak tüm bu çaba oyunu kazanmaya yetmedi ve oyunun kazananı Gönüllüler takımı oldu.

Ünlüler takımında ilk eleme adayı Yunus Emre oldu. 

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Yarışmanın 26 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde oynanan ikinci dokunulmazlık oyununa iki takımda tam motive çıkarken, Gönüllüler Takımı eleme adayı çıkarmamak için, Ünlüler ise karşı takımdan da aday çıkarabilmek için mücadele verdi.

Gönüllüler takımından Barış sakatlığı nedeniyle ikinci dokunulmazlık oyununda da mücadele edemezken, ünlüler takımında sakatlığı nükseden Sercan’da oyunlar katılamadı. Zorlu parkurda nefesi kesilen Mert’de iki oyun kaybettikten sonra arkadaşlarını yalnız bıraktı. Zorlu mücadelede ünlüler takımının kadınları 7 sayı alarak oyuna damga vurdular ve 10-8’lik skorla oyunun kazananı oldular.

İkinci adayı belirlemek için konseye çıkan Gönüllüler Takımından ikinci eleme adayı olarak Gizem’in ismi çıkarıldı.

Salı günü gerçekleşecek konseyde ünlüler ve gönüllüler takımından SMS oylamasında en yüksek oyu alan iki yarışmacı eleme potasına 4 isim daha çıkaracak ve en az oy alan yarışmacı Survivor’a veda edecek.

Survivor 59. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

 

27-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar