Sermiyan Midyat’tan Rıdvan Dilmen'e ağır eleştiri!

Sermiyan Midyat’an Rıdvan Dilmen'e ağır eleştiri!
Ünlü oyuncu Sermyan Midyat sosyal medya hesabından usta futbolcu Rıdvan Dilmen'e veryansın etti. Oyuncu Sermiyan Midyat’an Rıdvan Dilmen'e ağır eleştiri!

'I love you', 'Hükümet Kadın', 'Bir Baba Hindu' adlı beğenilen sinema filmlerinin oyucusu yönetmeni ve senaristi Sermiyan Midyat’ın sıkı bir Fenerbahçeli olduğu biliniyor. Fenerbahçe ile ilgili gelişmeleri takip eden Midyat bu kez kendini tutamadı. Fenerbahçe futbol takımının kötü gidişatından haliyle en çok etkilenenler biri olan Sermiyan Midyat sosyal medya üzerinde bir mesaj paylaştı. Midyat bu paylaşımında, Fenerbahçe Futbol Takımı'nın eski oyuncusu Rıdvan Dilmen’e ağır sitem vardı.

Midyat: Artık Fenerbahçe’yi bıraktım

Oyuncu Sermiyan Midyat sosyal medya hesabı üzerinden Rıdvan Dilmen’e sitemkar sözler sarfetti. Fenerbahçeli olduğunu ve bunun Rıdvan Dilmen sayesinde olduğunu söyleyen Midyat, artık Fenerbahçeyi bıraktığını belirtti. Ünlü Oyuncu paylaşımında "Rıdvan Dilmen sayesinde Fenerbahçeli olmuştum. Rıdvan Dilmen sayesinde şimdi Fenerbahçesizim. Keşke sadece futbol olsaydı. Keşke sadece oyun olsaydı. Her şeye rağmen Fenerbahçelilik herkese yeter" ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen bir dönemin yıldız futbolcusuydu

Fenerbahçeli eski futbolcu Rıdvan Dilmen, geçmişin yıldız futbolcularından biridir. Futbol oynadığı dönemlerde adından çok söz ettirmiş ve transfer dönemlerinin yoğun talep gören oyuncularından biri olmuştur. Yeşil sahalara veda ettikten sonra bir süre teknik direktörlük yaptı. Fakat bu dönem uzun sürmedi. Dilmen oyunculuk sonrası hayatına futbol yorumculuğu yaparak devam ediyor. En son Ntv'de Yüzde Yüz Futbol Programı'ndaki yorumlarıyla gündemden düşmeyen Dilmen, ekranlara çıkmaya devam ediyor.

Sermiyan Midyat kimdir?

Ankara Çankaya’da dünyaya gelen Sermiyan Midyat, 1974 doğumludur. Ankara’da 7 sene ikamet ettikten sonra ailesiyle İstanbul'a taşınmışlardır. 1998 yılında sınavla girdiği, Nöbetçi Tiyatro’da FerhanŞensoy, Tuncay Kurtiz, Rasim Öztekinden dersler almıştır. Dizi oyunculuğu da yapan Sermiyan Midyat, TRT 1'de yayınlanan Emret Komutanım dizisinde Arıza Hamza rolünü başarıyla oynadı. 2007 yılında Oyunbozan tiyatrosunu kurdu. Midyat tiyatro kurulduktan 9 ay sonra 'Gün' oyununu yazdı ve yönetti. Sermiyan Midyat, birçok sinema filminin senaryosunu yazdı ve yönetti. I love You, Hükümet Kadın bunlardan bazılarıdır. Mustafa Ceceli'nin seslendirdiği Limon Çiçekleri, Özcan Deniz'in seslendirdiği Kalp Yarası şarkılarının sözlerini Sermiyan Midyat yazmıştır.

28-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar