Survivor 60. bölüm izle

Survivor 60. bölüm izle
Survivor'ın yayınlanan 60. bölümünde iletişim oyunu ve eleme konseyi gerçekleşecek. İletişim oyununu hangi takım kazanacak? Yarışmaya kim veda edecek?

Survivor 60. bölüm izle! Survivor’da bu akşam iletişim oyunu ve ardından eleme konseyi gerçekleşecek. Peki Survivor’a kim veda edecek? Ünlüler takımından Yunus Emre mi Gönüllüler takımından Gizem’in eleme potasında bulunduğu konsey bu akşam iki takımdan da ikişer kişinin dahil olmasıyla birlikte sonlanacak. Konsey sonunda yarışmaya ve hayallerine bir isim veda edecek.

Survivor 60. bölüm tanıtımında iletişim oyunu sırasında ünlüler takımında tansiyonun yükseldiği görünüyor. Mert ile Sercan arasında ufak bir tartışma yaşanırken, Berkan’ın Sercan hakkında yaptığı açıklama ise iki takım arasındaki rekabeti yükseltecek gibi duruyor. Berkan “Sercan arkadaşım, Berkan biraz antipatik görünüyorsun dedi. Ben o takımdayken çok fark etmiyordum ama buraya gelince daha net anladım. Sercan’dan bir ricam var. Dışarı çıktığından kimin daha antipatik göründüğünü bir izlesin” sözlerine Sercan ise “Sen çok ciddiye almışsın bu konuyu bundan sonra benim seninle bir işim yok kardeşim” sözleriyle yanıt veriyor. Survivor 60. bölümüne aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

SURVİVOR SON BÖLÜM İZLE

SURVİVOR’DA BU HAFTA NELER OLDU?

Geçen hafta yarışmaya ünlüler takımından Ezgi’nin veda etmesinin ardından yeni dokunulmazlık oyunları da sonlandı. Peki haftanın dokunulmazlık oyunlarını hangi takım kazandı? Hangi isimler eleme adayı oldu? İşte detaylar!

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu 25 Nisan Cumartesi akşamı oynandı.Ünlüler ve Gönüllüler takımı hem ödül, hem de dokunulmazlık almak için kıyasıya mücadele ettiler. Oyun sırasında 7-0’lık skorla büyük Ünlüler takımına büyük fark atan Gönüllüler takımı oyunu rahat kazanacağını düşünürken sonradan açılan Ünlüler takımı skoru 9-7’ye taşıdı. Ancak tüm bu çaba oyunu kazanmaya yetmedi ve oyunun kazananı Gönüllüler takımı oldu.

Ünlüler takımında ilk eleme adayı Yunus Emre oldu. 

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Yarışmanın 26 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümünde oynanan ikinci dokunulmazlık oyununa iki takımda tam motive çıkarken, Gönüllüler Takımı eleme adayı çıkarmamak için, Ünlüler ise karşı takımdan da aday çıkarabilmek için mücadele verdi.

Gönüllüler takımından Barış sakatlığı nedeniyle ikinci dokunulmazlık oyununda da mücadele edemezken, ünlüler takımında sakatlığı nükseden Sercan’da oyunlar katılamadı. Zorlu parkurda nefesi kesilen Mert’de iki oyun kaybettikten sonra arkadaşlarını yalnız bıraktı. Zorlu mücadelede ünlüler takımının kadınları 7 sayı alarak oyuna damga vurdular ve 10-8’lik skorla oyunun kazananı oldular.

İkinci adayı belirlemek için konseye çıkan Gönüllüler Takımından ikinci eleme adayı olarak Gizem’in ismi çıkarıldı.

Salı günü gerçekleşecek konseyde ünlüler ve gönüllüler takımından SMS oylamasında en yüksek oyu alan iki yarışmacı eleme potasına 4 isim daha çıkaracak ve en az oy alan yarışmacı Survivor’a veda edecek.

BÜYÜK ÖDÜLÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'ın 27 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımı büyük ödül için mücadele ettiler. Geçen hafta ünlüler takımının kazandığı ev ödülü tekrar oynandı ancak bu defa artılarıyla birlikte. Geçen haftaki ödülün üzerine kuzu çevirme ve lunapark ödülü de eklenince yarışmanın heyecanı daha da arttı. İki takımda ödülü alabilmek için varını yoğunu ortaya koyarken, yarışmanın kazananı Gönüllüler takımı oldu. 

28 NİSAN SALI SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da elenen isim bu akşam belli olacak.

Survivor 60. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, gelişmelerden haberdar olmak için blog sayfamızı takip edebilirsiniz.

 

28-04-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler